SPREMAO SAM SE ZA ĆERKINU SVADBU, A SAD SPREMAM GOVOR ZA NJENU SAHRANU: Potresne riječi oca djevojke koja je tragično stradala u pucnjavi - Volim Podgoricu

SPREMAO SAM SE ZA ĆERKINU SVADBU, A SAD SPREMAM GOVOR ZA NJENU SAHRANU: Potresne riječi oca djevojke  koja je tragično stradala u pucnjavi

Dejna Les (24), Amerikanka srpskog porijekla, imala je blistavu budućnost pred sobom.

Radila je u bolnici u Čikagu, a sledećeg juna je trebalo da se uda za svog dugogodišnjeg dečka. Sve je to prekinuto kada je prije neki dan pomahnitali napadač upao u bolnicu i počeo nasumično da puca. Poginulo je troje ljudi, među njima i Dejna. Ispostavilo se da je napadač bivši vjerenik Dejnine koleginice koja je takođe stradala.

Za lokalne medije progovorio je i Dejnin otac, Brajan Les, rekavši da je ona bila najsjajnija zvijezda na planeti i da nije zaslužila ovakvu tragičnu sudbinu.

“Ne želim da je gledate kao žrtvu, već kao borca, jer je ona to oduvijek i bila. Organizovali smo svadbu za 500 zvanica na kojoj je trebalo da održim govor, a sada ću umesto na svadbi, govoriti na njenoj sahrani”, sa suzama u očima priča Brajan Les.

Spletom nesrećnih okolnosti Dejna je u trenutku napada izlazila iz lifta, ni ne sluteći šta se dešava u hodniku bolnic

“Imala je divan život. Bila je najsnažnija osoba koju poznajem, bila je borac. U životu je želela samo da pomaže drugima i to su znali svi koji su je poznavali. Volio ju je svako ko je poznavao”, dodao je njen otac.

Kurir

62 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com