VIDEO NADZOR OTKRIVA UBICU KAVČANINA: Identifikovane ubice! Snimljen kako ga prati do lokala ispred kog je ubijen - Volim Podgoricu

VIDEO NADZOR OTKRIVA UBICU KAVČANINA: Identifikovane ubice! Snimljen kako ga prati do lokala ispred kog je ubijen

Dvije osobe sumnjiče se da su učestvovale u ubistvu Veselina Veska Kalezića, a prema prvim informacijama, one su plaćene da likvidiraju navodnog člana “kavačkog klana”, pišu crnogorski mediji.

Inspektori su tokom istrage ovog ubistva došli do brojnih dokaza koji su upućeni na vještačenje.

– Identitet osumnjičenih još nije saopšten zbog istrage, ali je utvrđeno da direktni počinioci nisu organizovali kriminalnu grupu, već da su ih platili naručioci da likvidiraju Kalezića – navode mediji.

Kako prenose, policija kontroliše granične prelaze da osobe za koje se sumnja da su umiješane u zločin ne bi napustile zemlju.

– Policija i dalje privodi bezbjednosno interesantne osobe, od kojih se uzimaju izjave i provjerava im se alibi. Akcenat je na članovima suprotstavljenog “škaljarskog klana”, jer je Kalezić navodno bio veoma blizak s “kavčanima”.

Navodno, glavni dokaz je video-snimak bezbjednosnih kamera na kome se vidi da je ubica Kalezića pratio do lokala ispred kog je ubijen – pišu crnogorski mediji.

Podsetimo, on je ubijen u ponedeljak, u naselju Stari aerodrom. Ubica je iz oružja s prigušivačem u Kalezića ispalio desetak hitaca čim je izašao iz automobila i krenuo ka lokalu “Level”. Kalezić je preminuo na samom mjestu pucnjave, a ubica je pobjegao autom koji je kasnije nađen zapaljen u selu Botun.

3 komentara

  1. Now human eye all of our surroundings is usually a major problem. The modern day entire world society is unquestionably mounting therefore quickly the truth that group is rather populated. We’re also depleting all of our all-natural options additionally together polluting our natural environment through the use of dangerous toxic compounds. If maybe the majority of people keep on on to start this, each day residing we know of couldn’t are living.

  2. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”.I’m trying to find things to enhance my site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com