HAOS NA KOSOVU: Uhapšeni Srbi! Policijska tortura pred djecom! STOTINE SRBA NA ULICAMA - Volim Podgoricu

HAOS NA KOSOVU: Uhapšeni Srbi! Policijska tortura pred djecom! STOTINE SRBA NA ULICAMA

Pripadnici ROSU upali su jutros oko 4 časa u Kosovsku Mitrovicu i uhapsili četvoricu Srba, Dragišu Markovića, Sašu Ćurčića, Marka Rošića, jednog od vođa navijača Partizana, i Nedeljka Spasojevića, nezvanično pod izgovorom istrage ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Marković, koji je suspendovani pripadnik KPS, uhapšen je pred djecom, a on, Ćurčić  Rošić uhapšeni su u sklopu navodne istrage ubistva Ivanovića, navodi se u saopštenju KPS, dok je Spasojević, takođe policajac, lišen slobode “zbog negodovanja”.

U Mitrovici su se oko 6 časova jutros oglasile sirene, a kako javlja dopisnik Kurira sa lica mjesta, čuli su se ubrzo i pucnji, navodno u vazduh dok se ROSU, nakon hapšenja, povlačila na jug.

Stotine Srba je izašlo na ulice, a za podne je zakazan i veliki protest.

Kako javlja naš dopisnik, u Severnoj Mitrovici oko 7.15 časova stabilizovana situacija, nakon povalčenja pripadnika ROSU, ali je narod i dalje na ulici i veoma uznemiren. Sa njima su sve vreme predstavnici Srpske liste Goran Rakić i Igor Simić.

Uskoro opširnije…

 

(Kurir.rs)

1 komentar

  1. Crna Gora da povuce priznanje teroristicke lazne tvorevine Tacija i Haradinaja ratnih zlocinaca i slugu Sotonskog Zapada!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com