,,ZAKLAĆEMO TE, SRPSKI POPE!” Specijalci PRIJETILI svešteniku SPC - Volim Podgoricu

,,ZAKLAĆEMO TE, SRPSKI POPE!” Specijalci PRIJETILI svešteniku SPC

U Mitrovici su se oglasile sirene, a kako javlja dopisnik RTS, čuli su se i pucnji. Narod je izašao na ulice, a u 12 sati će biti održan protest

Vijest o tome da su pripadnici albanske specijalne jedinice na Kosovu, ROSU, zauzeli u toku noći sa više od 40 vozila strateške punktove u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici i uhapsile četiri osobe srpske nacionalnosti obišla je jutros cio svviet.

Pripadnici Rosu upali su jutros oko 4 sata u Kosovsku Mitrovicu i uhapsili Dragišu Markovića, suspendovanog pripadnika KPS.

HAOS NA KOSOVU: Uhapšeni Srbi! Policijska tortura pred djecom! STOTINE SRBA NA ULICAMA

U Mitrovici su se oglasile sirene, a kako javlja dopisnik RTS, čuli su se i pucnji. Narod je izašao na ulice, a u 12 sati će biti održan protest.

Arhimandrit Sava Janjić objavio je na svom tviteru da su primećeni pokreti teško naoružanih pripadnika albanskih specijalaca ka Severnoj Mitrovici, i da se tom prilikom desio veliki incident. Naime, na putu ka Mitrovici pripadnici ROSU su, kako je napisao, zaustavili i maltretirali jednog sveštenika SPC. Jedan od pripadnika ROSU mu je pokazao da će da mu prerežu grkljan!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com