PRVA FOTKA LAZIĆA I NJEGOVE TRUDNE VJERENICE IZ BOLNICE: Marina čeka Darkovu bebu, a samo je ovo imala da PORUČI! (FOTO) - Volim Podgoricu

PRVA FOTKA LAZIĆA I NJEGOVE TRUDNE VJERENICE IZ BOLNICE: Marina čeka Darkovu bebu, a samo je ovo imala da PORUČI! (FOTO)

Darko Lazić još uvijek se nalazi u bolnici, a vjerenica Marina Gagić koja čeka njegovo dijete pohvalila se fotografijom na Instagramu.

 

“Moj život”, napisala je kratko Darkova izabranica na društvenim mrežama.

 

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kako Kurir saznaje, pjevač planira da se njegova vjerenica Marina Gagić, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, porodi u jednoj od najboljih klinika u Švajcarskoj i da ujedno u toj zemlji nastave svoj život.

 

Vijest da je Marina trudna prvo je potvrdila Darkova majka Branka Lazić, a niko ne krije sreću što će Lorena dobiti brata ili sestru.

 

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, MARINA LOPIČIĆ

“Ne znam kako, ali osetila sam ja, a i Darko, da u meni postoji život. Osjećali smo da ćemo uskoro postati roditelji. Darku je to dalo veću snagu da se oporavi i nenormalnu želju da što prije stane na svoje noge”, ispričala je Marina.

 

Podsjetimo, Lazić je tešku saobraćajnu nesreću doživeo 23. oktobra, posle čega je imao operaciju, a sada se nalazi van životne opasnosti.

 

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com