Sekretarica Olivera Ivanovića u pritvoru, osumnjičena za učešće u ubistvu - Volim Podgoricu

Sekretarica Olivera Ivanovića u pritvoru, osumnjičena za učešće u ubistvu

Sekretarici Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” Silvani Arsović danas je određen pritvor do 48 časova zbog sumnje da je počinila krivično djelo učešće u ubistvu lidera te stranke Olivera Ivanovića, rekao je Srni njen branilac Dobrica Lazić.

On je naveo da je Arsović saslušana u Policijskoj stanici u Prištini, pod sumnjom da je počinila krivično djelo učešće u ubistvu Ivanovića, 16. januara u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

“Očekujemo da će Arsovićeva sjutra biti izvedena pred sudiju koji bi trebalo da se izjasni i o zahtjevu specijalnog tužioca da joj bude određen pritvor do 30 dana”, rekao je Lazić.

On je naveo da na osnovu danas iznesenih dokaza i izraženih sumnji, Arsović ne bi trebalo da dobije mjeru pritvora, ali da je u ovom slučaju sve moguće.

Silvana Arsović privedena je jutros kada su pripadnici policije iz istražnog odjeljenja Kosovske policijske službe došli u sjedište Građanske inicijative SDP i izdali joj nalog da sa njima krene u Policijsku stanicu u južnom dijelu Kosovske Mitrovice. Umjesto u južni dio Kosovske Mitrovice, ona je sprovedena u Policijsku stanicu odjeljenje za teška krivična djela u Prištini.

(Srna)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com