Ulaznice u prodaji: Na Crna Gora – Turska za tro eura - Volim Podgoricu

Ulaznice u prodaji: Na Crna Gora – Turska za tro eura

Košarkaška reprezentacija Crne Gore ugostiće Tursku u Morači drugog decembra.

Ulaznice za duel kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo prodavaće se po cijeni od tri eura.

Karte se mogu kupiti na biletarnici Sportskog centra “Morača” i to:

subota od 10 do 13h i 17 do 20h;
nedjelja od 10 do 13h i 15h do početka meča.

Duel između Crne Gore i Turske igra se u nedjelju (2.decembra) od 19 sati.

Mitrović: Pokušaćemo da iskoristimo šansu koja se ukazala

Crnogorska košarkaška selekcija igraće protiv Letonije i Turske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a okupljanje će biti u Rigi.

Zbog zgusnutog rasporeda nije bilo moguće da se ekipa sastane u Podgorici, već će igrači koji nastupaju u inostranstvu stići direktno u Letoniju.

“Komentarisali smo i ranije, žalili se, ali ovo je momenat koji prevazilazi dozu ukusa i žaljenja. Ovo što je ovaj prozor kvalifikacija uradio je previše. U Letoniji ćemo odraditi dva ili tri treninga. Čeka nas jedna od najvažnijih utakmica. Svi smo u istim uslovima, ali ovaj sistem je po meni van pameti, u ovakvim uslovima. Blizu amaterskog nivoa.” kazao je selektor Mitrović na pres konferenciji.

Selektor će imati 12 igrača na raspolaganju pošto je otpao Jovan Kljajić koji nije dobio dozvolu klubu da pomogne selekciji.

Mitrović se posebno zahvalio Košarkaškom klubu Budućnosti Voli.

“U ime reprezentaciji sam dužan da se zahvalim svima iz Budućnosti, od predsjednika Bokana do trenera Džikića. Raspored koji im je nametnut je nevjerovatan. Putovaće košarkaši koji igraju u Budućnosti odmah po povratku iz Zadra za Rigu, pa ići za Atinu avionom, pa opet sa nama… Veliko hvala svima, dosta ekipa ne pušta igrače. Umiješale su neke nesportske stvari. Isti problem imam i u mom klubu Asvelu. O momcima moramo voditi računa njihovo zdravlje je prioriter, ali razmišljamo i o rezultatu. Ogromno hvala svima iz Budućnosti.” istakao je Mitrović.

On je naglasio da se pratilo još nekoliko košarkaša koji nijesu na spisku, među njima i Danilo Nikolić igra sjajno za Budućnost, ali i Džavonte Grin iz Ulma.

Letonija takođe ima problema zbog obaveza igrača u klubovima.

“Letonci su uglavnom odabrali igrače iz domaćih klubova Ventspilsa i Rige tu su od iskusnijihh Blums i Mejers, a kao i uvijek su neugodna šuterska ekipa. Ako uđu u ritam biće jako teško. Moramo probati da spustimo loptu pod koš, iskoristimo naše visoke igrače. Imamo šansu da odemo na SP, nenadano se ukazala i probaćemo da iskoristimo. Ako uspijemo napraviti prednost u reketu, sa Sekulićem i Dubljevićem, biće važno.” kaže Mitrović.

Naši košarkaši u utorak ujutro preko Istanbula putuju za Rigu.

Meč sa Letoncima je 29. novembra od 18 sati i 30 minuta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com