ŽENA (29) BACILA TROMJESEČNU BEBU SA 4. SPRATA: Jezivi detalji čedomorstva! - Volim Podgoricu

ŽENA (29) BACILA TROMJESEČNU BEBU SA 4. SPRATA: Jezivi detalji čedomorstva!

Zbog sumnje da je ubila svoje dijete i izvršila krivično djelo čedomortsvo, policija je uhapsila I. M. (29) iz Leskovca i ona će, poslije isteka četrdesetosmočasovnog zadržavanja, biti privedena na saslušanje u leskovačko Više javno tužilaštvo. Ova žena se sumnjiči da je svog tromjesečnog sina bacila sa četvrtog sprata zgrade u centru Leskovca.

Tragedija se najvjerovatnije dogodila u stanju rastrojstva žene sa psihičkim problemima zbog kojih je bila hospitalizovana u otvorenom dijelu Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti “Gornja Toponica” kod Niša, a minulog vikenda puštena je kući kako bi neko vrijeme provela sa porodicom.
Nezvanično se saznaje da ništa nije ukazivalo na to da bi ova žena mogla da učini nešto nažao djetetu koje je tek rodila. Međutim, ona je iznenada u subotu, oko 15.30, izašla na terasu iznajmljenog stana u Ulici vojvode Mišića i najvjerovatnije namjerno bacila bebu na pločnik ispred četvorospratnice. Tragedija je, kako se pretpostavlja, posljedica postporođajne depresije, ali i anksioznog stanja sa kojim se ova žena navodno borila i prije nego što je rodila drugo dijete. U trenutku tragedije u stanu je, sa majkom i bebom, navodno bio i otac djeteta kao i njihova petogodišnja ćerka. Prema nezvaničnim informacijama policiji do sada nije prijavljivan bilo kakav problem u ovoj porodici.

– Nikakvih zvaničnih prijava nije bilo. Tačno je da je osumnjičena psihijatrijski bolesnik i da je izašla iz bolnice kako bi za vikend bila sa svojom porodicom, ali se sve to nažalost završilo tragično. Ona je zadržana zbog sumnje da je ubila svoje dijete i biće privedena na saslušanje nadležnom tužilaštvu – kaže sagovornik blizak istrazi.
PREMA nezvaničnim saznanjima, riječ je o skladnoj porodici koja je pokušavala da izađe na kraj sa bolešću osumnjičene za čedomorstvo. Ona se navodno, uz pomoć ljekara, oporavljala, ali je sve nade da će ponovo funkcionisati kao nekada ugasila njena odluka da ubije tek rođeno dijete.

(Večernje novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com