DODIK ŽELI DA BUDE BEZBJEDAN: Neće odustati od toga da ga čuva policija Republike Srpske - Volim Podgoricu

DODIK ŽELI DA BUDE BEZBJEDAN: Neće odustati od toga da ga čuva policija Republike Srpske

Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH obavijestila je Dodika da njegovo obezbjeđenje ne može da uđe s oružjem u zgradu Predsjedništva BiH.

To je prenio sajt Klix.ba, uz komentar da to obavještenje dolazi u vrijeme kada predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik za svoju pratnju koristi usluge isključivo Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a kojima je očito zabranjeno unošenje oružja u zgradu Predsjedništva BiH.

Komentarišući tu vijest Dodik je rekao da neće odustati od toga da ga čuva policija Republike Srpske, jer, kako je rekao, neće da bude “glineni golub”.

On je za banjalučku ATV potvrdio da je na službeni mejl njegovog šefa kabineta stigao akt Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH kojim ga obavještava da nijedna policijska agencija, izuzev pripadnika Direkcije, u zgradu Predsjedništva BiH ne može unositi oružje.

“Policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH neće dozvoliti ulazak naoružanim pripadnicima drugih policijskih agencija u zgradu Predsjedništva BIH”, navodi se u saopštenju direktora Direkcije Mirsada Vilića.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com