PRONAŠLI SMO ZA VAS: Stiže vrijeme darivanja, a Žarko je spremio NAJLJEPŠE POKLONE za sve do kojih vam je stalo! - Volim Podgoricu

PRONAŠLI SMO ZA VAS: Stiže vrijeme darivanja, a Žarko je spremio NAJLJEPŠE POKLONE za sve do kojih vam je stalo!

Stižu novogoodišnji i božićni praznici i već razmišljate – šta pokloniti onima do kojih vam je stalo? Prijateljima, partneru ili partnerki, djeci, roditeljima, poslovnim partnerima…

Želite da bude originalno, da bude toplo, da bude personalizovano, da se pamti i da se čuva?

Upravo takve poklone pronaći ćete u Štampariji Lapis, bilo da su za drage osobe, ili za poslovne partnere. Mladi i kreativni ljudi u Lapisu će vam pomoći da odlučite, izaberete, personalizujete, tako da se svaka osoba kojoj je poklon namijenjen osjeća posebno.

 

View this post on Instagram

 

Štampa na šoljama po promotivnoj cijeni ?☕? #LAPIS #promo #šolje #print

A post shared by Stamparija Lapis (@stamparija_lapis) on

Za praznike pred nama, spremili su atraktivnu ponudu kalendara, rokovnika, olovki, upaljača, podmetača, lampi, privjezaka, magneta sa crnogorskim motivima i još mnogo toga, a upravo je počela i akcijska prodaja za kompanije i fizička lica.

Štamparija Lapis , kako nam je rekao njen vlasnik, Žarko Ćirković, svakodnevno raste i širi krug saradnika i poslovnih partnera jer je njihov najvažniji zadatak da klijenti budu zadovoljni.

“Kada su naši klijenti i poslovni partneri zadovoljni, i nama je dobro. Kod nas mogu završiti sve kada je u pitanju štampa, od dizajna i brendiranja do svih vrsta štampe, a naš zadatak je da to bude kvalitetno i u dogovorenom roku. Mladi jesmo, ali upravo zbog toga se trudimo da sve što uradimo bude kvalitetno. Zbog toga smo se, za kratko vrijeme, pozicionirali na tržištu kao štamparija kojoj se vjeruje”, kaže Žarko.

U Lapisu rade digitalnu štampu velikog formata, lasersku gravuru, štampu na tekstilu i keramici, brendiranje vozila, postere, kataloge, brošure, brendiranje dogadjaja, sajmova, organizaciju i dekoraciju za slavlja, vjenčanja, rodjendane…jednostavno, sve što zamislite!

Lapis možete kontaktirati putem njihovog Instagram profila Stamparija Lapis ili na broj telefona 068/041 147.

 

View this post on Instagram

 

Štampa velikog formata #lapis #oki

A post shared by Stamparija Lapis (@stamparija_lapis) on

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com