TATA, PROBUDI SE! Aleksića izrešetali na samo dva metra od ćerkice! Ona ga izbezumljeno dozivala - Volim Podgoricu

TATA, PROBUDI SE! Aleksića izrešetali na samo dva metra od ćerkice! Ona ga izbezumljeno dozivala

Srđan Aleksić (38), osuđivani kriminalac, ubijen je u ponedeljak uveče na parkingu u Pirotu naočigled maloljetne ćerke!

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksić, koji je odranije poznat policiji, dovezao se sa ćerkom ispred zgrade u kojoj žive, a napadači su zapucali na njega čim je djevojčicu ispratio iz automobila. Navodno, izašao je kako bi je otpratio, a čim je ona krenula ka zgradi u koju je trebalo da uđe, oni su zapucali.

 

Pucali mu u leđa

– Prišli su na motoru i ispalili pet hitaca, od kojih su ga dva pogodila u leđa. Djevojčica, koja je bila na oko dva metra od oca, vrisnula je i dotrčala do njega. Izgleda da su ubice čekale da dijete malo zamakne, kako ih ne bi vidjela, ali i kako bi izbjegli da i ona bude pogođena – priča jedan od očevidaca surove likvidacije. Prema njegovim riječima, izbezumljeno dijete počelo je da plače i da doziva oca.

– Dozivala je oca i ponavljala: “Tata, probudi se!” Bila je van sebe – prepričava očevidac jezivu scenu koja se u ponedeljak odigravala na uglu Takovske i Ulice 7. jula.

Hitna pomoć je, prema njegovim riječima, brzo došla na lice mjesta, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt Aleksića.

– Jedan metak pogodio je i “opel” koji je bio parkiran pored Aleksićevog BMW. Vlasnik tog automobila odmah je pritrčao u pomoć ranjenom sugrađaninu, ali njemu nije bilo spasa – dodaje on.

 

Bio u zatvoru zbog ubistva

Policija je juče do kasno u noć prikupljala tragove s lica mjesta, a centar grada bio je pod blokadom.

– Istraga se vodi u nekoliko pravaca. Uzeti su snimci sa sigurnosnih kamera, kao i svi drugi dokazi. U zločinu su, najvjerovatnije, učestvovale dvije osobe – navodi on.

Sagovornik Kurira podsjeća da je Srđan Aleksić u zatvoru proveo neko vrijeme i na slobodi je bio nekoliko godina. On se sumnjičio da je 2005. bio saučesnik u ubistvu Dejana Ilića, vlasnika tada poznate pirotske diskoteke “Baj Itali”.

Aleksić se teretio da je osumnjičenima za brutalno ubistvo, Draganu Đorđeviću, Filipu Stefanoviću i maloletnom N. S., pomogao tako što im je pokazao Ilićevu kuću. Trojka je, pošto ih je navodno Aleksić doveo do vlasnika diskoteke, Ilića sačekala ispred kuće i zapalila ga živog u njegovom automobilu.

Dejana Ilića, kako se sumnjalo, zvjerski su ubili jer im je zabranio da uđu u njegovu diskoteku.

2 komentara

  1. I am typically to blogging and i truly appreciate your content regularly. The content has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and maintain checking achievable details.

  2. Thank you a bunch for sharing this with all people you really recognize what you are talking approximately! Bookmarked. Kindly additionally discuss with my web site =). We will have a link alternate contract among us!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com