PODGORIČANIN UPUCAN ISPRED VRTIĆA: Ljekari se bore za život mladiću (26) - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN UPUCAN ISPRED VRTIĆA: Ljekari se bore za život mladiću (26)

 

Crnogorski   državljanin Drago Božović (20), koji je u ponedeljak veče teško ranjen u kriminalnoj sačekuši u Beogradu – i dalje se bori za život. Njemu je metak, prema nezvaničnim saznanjima, ostao u glavi, stabilno je, ali su dalje medicinske prognoze neizvjesne.

Ovaj Podgoričanin pogođen je sa više hitaca u ponedeljak oko 19 sati, ispred vrtića na Bežanijskoj kosi na Novom Beogradu. Prema nekim informacijama, koje su dali očevici, on je stajao sam i “kao da je nekog čekao”.

– Iznenada je naišao tamni automobil, nalik “fijat puntu” – navodi naš izvor. – Odjednom je počela pucnjava i mladić je pao. Na ulici je bilo mnogo ljudi, koji su počeli da beže i da se sklanjaju. Bilo je dosta i onih koji su šetali kućne ljubimce. Svi su se razbježali.

Teško ranjeni Božović, kolima Hitne pomoći prebačen je u Zemunsku bolnicu. Policija je nekoliko sati obavljala uviđaj, a uzimane su i izjave od očevidaca i stanara okolnih zgrada. Osim opisa automobila iz kog je otvorena rafalna paljba, niko nije mogao da kaže nešto više.

Policija je još na mjestu događaja utvrdila da se mladi Podgoričanin dovodi u vezu sa nezakonitom trgovinom narkoticima i da je nekoliko puta privođen zbog rasturanja droge. Nova operativna saznanja navode da je iz tog razloga on i došao u Beograd. Njegovo kretanje su očigledno znali i beogradski kriminalci, kojima je “zašao” u teritoriju.

Kako nezvanično saznajemo, Božović je u rođačkim vezama sa jednim visokopozicioniranim pripadnikom mafijaškog klana iz Podgorice. Sumnja se da je Božović kurir ove kriminalne grupe, čiji je glavni posao šverc narkotika.

STUDIRANjE KAO PARAVAN

BOŽOVIĆ stanuje na Bežanijskoj kosi nedaleko od mjesta gdje mu je napravljena sačekuša.

– Bio je prijavljen, nije živeo ilegalno. Navodno, studirao je. Ipak, to je bio paravan za šverc narkotika. To su prve sumnje. Istraga još traje – navodi naš sagovornik blizak istrazi.

Novosti

3 komentara

  1. Cijela mladost se sad bavi nelegalnim stvarima jer su dovedeni u takvu situaciju ako rade posteno nikad nista uspjet nece samo ce imat iskrivljena ledja ….

  2. Necessary to send you that little or no remark just to many thanks yet again of these spectacular techniques you might have provided in this article. It’s so particularly generous with normal folks just like you to provide unreservedly what many of us may have marketed just as one guide to earn some dough on their own, primarily considering that you might have completed it in case you wanted. The tactics also acted to become fantastic way to understand that most people have similar desire equally as my to know significantly more concerning this condition. I’m there are many easier opportunities beforehand those of you that read through your site post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com