Reprezentativac Bosne i Hereceovine razbijesnio navijače četničkom tetovažom, šta će na to reći Prosinečki? (FOTO) - Volim Podgoricu

Reprezentativac Bosne i Hereceovine razbijesnio navijače četničkom tetovažom, šta će na to reći Prosinečki? (FOTO)

Reprezentativac Bosne i Hereceovine Ognjen Vranješ istetovirao je lik četničkog vođe Momčila Đujića na desnoj mišici, što je, očekivano, samo pojačalo gnijev navijača prema bivšem fudbaleru Zvezde. 

Nije Vranješ “u ljubavi” sa popularnim “BH Fanatikosima” već izvesno vrijeme, nacionalizam ne mogu da mu oproste, pa su njihovi odnosi postali sve zategnutiji, a eskalirali su po završetku poslednje utakmice protiv Austrije.

Vranješ je tada, za razliku od ostalih saigrača, odbio da se pojavi pred najvatrenijim navijačima i otpozdravi im, pa je i to bio razlog da mu prebace, ali i da im on replicira.

Taman što se ta bura stšala, pokrenuta je nova – “spornom” Vranješovom tetovažom kojom sigurno neće unormaliti odnos sa navijačima reprezentacije za koju igra.

2 komentara

  1. These moles might be irregular in dimensions and coloration and that is what makes them such a wellness threat. If you have been born with this problem you could also be more probably to develop Melanoma and so you might need to get the needed precautions when it comes to guarding your skin and your health.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com