U AKCIJI POLICIJE UHAPŠEN L.M. IZ CRNE GORE: Pronašli oko 100 grama kokaina - Volim Podgoricu

U AKCIJI POLICIJE UHAPŠEN L.M. IZ CRNE GORE: Pronašli oko 100 grama kokaina

Državljanin Crne Gore L.M. (28) uhapšen je u Beogradu kada su policajci prilikom pretresa kod njega pronašli oko 100 grama kokaina.
Za isto krivično djelo uhapšen je B.M. (26). Prilikom pretresa stana koji taj osumnjičeni koristi u Obrenovcu pronađeno je 320 grama heroina.
U Beogradu je uhapšen i D.H. (24) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je kod njega prilikom pretresa pronašla i oduzela 50 tableta ekstazija.
Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje je koristi I.M. (33) iz Beograda pronađeno je 500 grama marihuane, manja količina spida i hašiša.
Slobode su lišeni i S.T. (21) i D.S. (20), koji su u trenutku kada su policijski službenici pokušali da zaustave njihov automobil sa suvozačevog mesta kroz prozor izbacili kesu sa oko 500 grama spida.
Uhapšen je i D.J. (44), u čijem stanu je pronađeno 200 grama heroina i kesica sa manjom količinom amfetamina

(Dan)

1 komentar

  1. This is the right weblog for anybody who desires to find out about this topic. You realize so much its nearly exhausting to argue with you (not that I actually would need…HaHa). You positively put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just nice! Miss Duke Nukem

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com