Zvezda poklonila dva gola Napoliju i ostala bez šanse za osminu finala, LE i dalje u igri! - Volim Podgoricu

Zvezda poklonila dva gola Napoliju i ostala bez šanse za osminu finala, LE i dalje u igri!

Fudbaleri Napolija ugostili su Crvenu zvezdu u 5. kolu Lige šampiona i pobjedili sa 3:1, a crveno-bijeli su ostavili dobar utisak uprkos desetkovanom sastavu koji je zadao glavobolje Vladanu Milojeviću!

Navijači su se zajedno zagrijevali prijateljski za meč, sve je navodilo da neće biti incidenata, što je bila daleko ljepša slika od nereda viđenih u Parizu posle utakmice.

To je samo bilo uzvraćanje gostoprimstva posle lijepog prijema Napolitanaca u Beogradu, ali je na terenu od prvog minuta prštalo, ulog je bio veliki, slijedi rasplet u borbi za osminu finala, odnosno 3. mjesto koje vodi u Ligu Evrope.

Sve četiri ekipe u grupi imaju šanse za prolaz, u istom terminu se igra i meč PSŽ – Liverpul (trenutno 2:1).

Zanimljivo je da je Napoli daleko uoči meča objavio startnu postavu, za razliku od Crvene zvezde. Tek 30 minuta kasnije, Vladan Milojević poslao je svoj sastav, u kom se našao Simić, iako su mnogi očekivali Kafua.

Videlo se koliko je Zvezda  desetkovana povredama, Srnić je morao da igra zadnjeg vezno, a uz dva kiksa, Napoli je lagano poveo sa 2:0.

U prvim minutima nastavka, Napoli je imao 3:0, Ben je smanjio na 3:1, a ulazak Jovančića pokazao je šta je nedostajalo ekipi. Stameni vezista je napravio balans na sredini terena i Zvezda je u dobrom dijelu završnice bila opasniji rival, mogla je i da poraz dodatno ublaži.

Na kraju, 11. decembra protiv PSŽ-a u Beogradu može juriti novi san, koji je već ostvaren protiv Liverpula.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com