GEORGIEV USLIKAO DARU NA AERODROMU: Leteće prase koje smrdi u avionu! PJEVAČICA PRIJETILA POLICIJOM: Šta reći za jednog narkomana i pijanca?! - Volim Podgoricu

GEORGIEV USLIKAO DARU NA AERODROMU: Leteće prase koje smrdi u avionu! PJEVAČICA PRIJETILA POLICIJOM: Šta reći za jednog narkomana i pijanca?!

Iako je najavila tužbu protiv Vlade Georgieva, Dara Bubamara odustala je od toga – za sada.

Verbalni rat između Dare Bubamare i Vlade Georgieva traje već nedjeljama. Pjevači su jedno drugo u više navrata, što preko društvenih mreža, što preko medija, “častili” sočnim psovkama i uvredama.

Tako je Georgiev Daru nazvao letećim prasetom koje smrdi na znoj i čak je uslikao na aerodromu, dok je Dara za Vladu rekla da je psiho i da će ga prijaviti policiji. U međuvremenu, od toga je odustala.

“On je bruka i sramota za jednog muškarca, da na taj način komentariše ženu. Ali bože moj, ja opraštam. Ovoga puta neću prijaviti policiji, ali ako se takvi ispadi budu ponovo dešavali s njegove strane, ja ću ga prijaviti. Ne bavim se više njim, šta da kažem za jednog narkomana i pijanca?”, rekla je pevačica za Premijeru.

Podsetimo, Geogiev je na Tviteru objevio Darinu fotografiju: “E, znate da je Radojka bubamara prase? Obično malo prase. Ali leti avionom tako da je leteće prase koje smrdi na znoj u avionima”.

Kurir,rs

2 komentara

  1. There are a few fascinating points in time on this page but I don’t know if these center to heart. There’s some validity but I am going to take hold opinion until I check into it further. Excellent article , thanks and we want much more! Included with FeedBurner likewise

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com