Vozač “opel astre” poginuo na licu mjesta: Prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom - Volim Podgoricu

Vozač “opel astre” poginuo na licu mjesta: Prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa kamionom

Na magistralnom putu Valjevo-Užice poginuo je za sada neidentifikovani muškarac. Nesreća se dogodila u selu Ravnje, kada je  muškarac, koji je bio za volanom “opel-astre”, užičke registracije, podletio pod kamion.

On je, iz za sada neutvrđenih razloga, dok se kretao u pravcu Užica, prešao u suprotnu traku i nakon toga se direktno sudario sa kamionom, koji je dolazio iz suprotnog pravca. Muškarac u “opel astri” je na licu mjesta nastradao, a iz smrskanog vozila su ga izvukli valjevski vatrogasci.

Vozač kamiona je prošao bez povreda, a policija je utvrdila da nije bio pod uticajem alkohola. Uviđaj na licu mjesta je u toku, a saobraćaj na tom dijelu je usporen.

1 komentar

  1. To be successful in this issue you have written about, one will have to really devote time and effort into it. I worked on doing a research upon it in my spare time and you also wouldn’t believe in the possibilities that opened up job wise. This is a terrific discipline and can lead to many exciting prospects. Thanks for sharing your ideas.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com