PODGORICA: UHAPŠEN NEBOJŠA MEDOJEVIĆ - Volim Podgoricu

PODGORICA: UHAPŠEN NEBOJŠA MEDOJEVIĆ

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), Nebojša Medojević uhapšen je večeras, potvrđeno je “Vijestima” iz više izvora.

Medojević je uhapšen nedugo nakon što je uSkupštini Crne Gore usvojena Rezolucija kojom su odluke Podgoričke skupštine iz 1918. proglašene ništavnim.

Pored Skupštine se trenutno nalaze dvije policijske marice i dva policijska vozila.

Poslanik DF Slaven Radunović rekao je da je Medojević u spuškom zatvoru.

“Jake policijske snage su bile ispred Skupštine, čekale su, nismo znali koga ali smo znali da se nešto dešava. On je ušao sa mnom u auto i krenuli smo ka kući i na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog smo presretnuti maricom i Nebojša je uhapšen. Rečeno je da imaju nekakav nalog, ne znamo o čemu se radi. On je sad unutra, čekamo neke informacije da nam daju. Sumnjamo da se isto sprema i Milanu Kneževiću, zato je on ovog momenta još uvijek u Skupštini. Svjedoci ste represije nad Demokratskim frontom i sramotne sačekuše policije dok se završi skupštinsko zasijedanje” poručio je Radunović ispred zatvora u Spužu preko videa na Fejsbuku.

Medojević je prije hapšenja na Tviteru napisao: “I večeras policija i ANB me čekaju ispred Skupštine. I dva kombija Interventne ispred.”

Medojević je juče uputio pismo ministru unutrašnjih poslova, Mevludinu Nuhodžiću i predsjedniku Odbora za odbranu i bezbjednost Obradu Mišu Stanišiću sa zahtjevom da mu dostave informaciju ko su dva N.N. lica koja su ga kako tvrdi, pratila uveče 28. novembra od zgrade Skupštine do stana u kojem stanuje.  

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com