OVO ĆE PAMTITI CIO ŽIVOT Ceca o posjeti Isusovom grobu (FOTO) - Volim Podgoricu

OVO ĆE PAMTITI CIO ŽIVOT Ceca o posjeti Isusovom grobu (FOTO)

Ceca Ražnatović u četvrtak ujutru je otputovala u Izrael gdje je posjetila Crkvu Rođenja Hristovog, kao i grob Isusa Hrista. Pjevačica je oduševljena ljepotama ove zemlje, a ovo putovanje će pamtiti dugo.

Svetlana – Ceca Ražnatović prvi put je posjetila Izrael, iz kog će, po svemu sudeći, ponijeti samo lijepe uspomene. Naime, Ceca je u četvrtak ujutru sa prijateljima otputovala na ovu daleku destinaciju kako bi prisustvovala košarkaškoj utakmici između reprezentacija Srbije i Izraela.  Ceci su u Izraelu društvo pravili Aco Pejović sa suprugom Biljanom, Dejan Tomašević i Peđa Danilović.

Fotografije sa ovog putovanja pokazuju da se društvo odlično provelo, a svoje utiske je podijelila i Ceca.

– Do sada nikada nisam imala priliku da otputujem u ovaj sveti grad. Mnogo sam čitala o Jerusalimu, za koji slobodno može da se kaže da je najvažniji dio istorije svijeta. Ovdje se nalazi veliki broj istorijskih, religijskih i kulturnih spomenika. U meni je proradilo toliko emocija prilikom posjete brojnim mjestima koja su vezana za Isusovo stradanje. Mislim da bi mi deset dana bilo malo da čujem sve priče vezane za Jerusalim. Prilikom posjete ovim svetim mjestima vodiči su se potrudili da nam objasne ono najvažnije – priča Ceca.

Ceca Ražnatović je putem društvenih mreža delila detalje sa putaFOTO: INSTAGRAM

Na pitanje šta je na nju ostavilo najveći utisak kaže:

To što je prisustvovala utakmici naše reprezentacije dalo je posebnu čar posjeti ove zemlje.

– Mislim da smo nas nekoliko bili najvatreniji navijači tokom čitave utakmice. Mi smo se unaprijed radovali susretu sa Izraelom. Prije početka utakmice bili smo sa našim igračima i poručili im da ostave srce na terenu, kao što to i inače rade – sa osmijehom kaže Ceca. Pravo iz Izreala Ceca odlazi na Jahorinu gdje će pjevati na otvaranju zimske sezone.

FOTO: INSTAGRAM

Pejović: Sreća je sa prijateljima dijeliti radost

Sa Cecom na putovanju je bio i Aco Pejović.

– Sreća je najveća sa prijateljima podijeliti radost i posjetiti najsvetije mjesto ma svijetu – izjavio je kratko ovim povodom Pejović.

Ovo putovanje za njega nije nikakva novina budući da svake godine sa prijateljima putuje u Izrael.

Inače, nakon spektakularnog koncerta u Areni, Pejović će održati još jedan 17. decembra.

Više fotografija sa Cecinog i Acinog puta u Izrael pogledajte u nastavku.

BLIC

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com