Rudar srušio Budućnost nakon preokreta - Volim Podgoricu

Rudar srušio Budućnost nakon preokreta

Fudbaleri Sutjeske savladali su Grbalj 3:0 u utakmici 17. kola Prve crnogorske lige i uvećali bodvnu zalihu u odnosu na ekipu Budućnosti uoči velikog derbija.

Nikšićani su kod kuće preslišali Grbalj, a blistao je dvostruki strijelac Marković. Konačan ishod postavio je Božović pet minuta prije kraja.

Budućnost je golom Bakića vodila na poluvremenu susreta u Pljevljima, da bi Rudar preokrenuo rezultat i slavio sa 2:1. Cio plijen domaćinu donijeli su Sopo i Zečević.

Mornar i Zeta su na Kampu FSCG remizirali bez golova, dok je vrlo uzbudljivo bilo na Zlatici u duelu Lovćena i Titograda.

“Romantičari” su dva puta vodili, Lovćen dva puta stizao za krajnjih 2:2. Pogotke za Cetinjane dali su Camaj i Vujović, dok su se na drugoj strani upisali Pavlović i Miličković.

Od 15.30 sastaju se Petrovac i Iskra. Tim sa stadiona pod Malim brdom bi se trijumfom osamio na drugom mjestu na tabeli.

CFL, 17. kolo:

Rudar – Budućnost  2:1 (Sopo 67, Zečević 80 – Bakić 10)
Sutjeska – Grbalj  3:0 (Marković pen. 18, 36, Božović 85)
Lovćen – OFK Titograd  2:2 (Camaj 64, Vujović pen. 86 – Pavlović 29, Miličković pen. 65)
Mornar – Zeta  0:0
15:30 Petrovac – Iskra

CdM

1 komentar

  1. Singles night clubs happen to be all-around for an extended time, as well as although they will often not necessarily interest every person there’re excellent due to the fact everybody offers the identical target as the primary goal. You might be most of within the same motorboat, and yes it might not be understated however it definitely is straightforward.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com