PODGORICA: Sprema se hapšenje advokata Miroja Jovanovića? - Volim Podgoricu

PODGORICA: Sprema se hapšenje advokata Miroja Jovanovića?

Advokat Miroje Jovanović, koji brani optužene u slučaju poznatom kao ‘državni udar’, izjavio je da je “u saznanju” da mu se “montira situacija” kako bi bio upetljan “u nekakva smjehotresna i izmišljena krivična djela”, na osnovu kojih bi mu bio zabranjen ulazak u Crnu Goru ili uhapšen.

“Sada režim u Crnoj Gori (mene zaista ne zanima koji njegov dio – Duško Marković ili Milo Đukanović – ili obojica u dogovoru) žele da mi onemoguće obavljanje advokatske funkcije. Razlog je taj što im je odbrana pokvarila planove, i svima pokazala besmislenost optužbi, kao i svu smijuriju procesa koji se vode i protiv lidera Demokratskog fonta, i ostalih nevino optuženih, i javnim učinila torturu koju je pretrpjela gospođa Branka Milić Obavještavam javnost da sam u saznanju da se montira situacija kako bi i mene upetljali u nekakva smjehotresna i izmišljena krivična djela na osnovu kojih bi mi ili zabranili ulazak u Crnu Goru, ili uhapsili i smjestili u zatvor kao što su to uradili gospodinu Medojeviću”, navodi se u saopštenju Jovanovića.

“Mene ne mogu zaplašiti, jer mi je odbrana mojih nevino optuženih klijenata najvažnija obaveza koju imam u ovom vremenu i velika profesionlna čast. I da ponovim i zaključim: Moja glava je odavno u mojoj advokatskoj torbi. Spreman sam”, zaključuje Jovanović.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com