NI JAHTE, NI MILIONI, NI BIJESNA KOLA: Život je bio surov prema Kijanu Rivsu, a on izbjegava život kakav vode svjetske zvijezde - Volim Podgoricu

NI JAHTE, NI MILIONI, NI BIJESNA KOLA: Život je bio surov prema Kijanu Rivsu, a on izbjegava život kakav vode svjetske zvijezde

Film o njegovom životu potresao bi svijet. Odrastao je uz oca alkoholičara, izgubio je dijete i ženu koju je volio, najboljeg prijatelja i vjeru da će se ikada ostvariti kao otac, a njegova rođena sestra bila je na ivici života i smrti.

Kijanu Rivs
FOTO: PROFIMEDIA

– Drugim ljudima je potrebno da budu srećni da bi živjeli, meni nije! – riječi su poznatog holvudskog glumca, muškarca kojeg bi mnoge žene voljele, čovjeka neospornog talenta i dobrote. Polovinu svoje imovine daje u humanitarne svrhe, vozi se gradskim prevozom, ne kupuje skupa imanja, nema tjelohranitelje, ne oblači markiranu odjeću. Na ulici izgleda kao svaki drugi normalan čovjek. Drugačiji je od holivudskih zvijezda, ali ne samo po životnom stavu i načinu razmišljanja, već i po tragičnoj sudbini koja ga je pratila odmalena.

Odrastao je uz oca koji je radio sa narko-kartelom i koji je zbog dilovanja droge završio u zatvoru. Oca je poslednji put vidio kada je imao 13 godina. Njegova majka bila je striptizeta, a udavala se još tri puta, te su Kijano i njegova rođena sestra Kim odrastali uz nekoliko očuha.

FOTO: PROFIMEDIA 

Kao srednjoškolac je imao problema sa disleksijom i na kraju je zbog svog “nepoštovanja autoriteta”, kako je svojevremeno to definisao, napustio srednju školu.

Godine 1998. upoznao je tadašnju suoprugu Dženifer Simi i ludo su se zaljubili. Ona je ostala u drugom stanju, ali se porodila u osmom mjesecu trudnoće i na svijet donijela mrtvorođenu bebu kojoj su neutješni roditelji dali ime Ava Arčer Rivs!

Nakon toga, njegova supruga je upala u duboku depresiju i 2001. poginula je u Los Anđelesu kada se svojim automobilom zakucala u nekoliko parkiranih vozila i nekoliko puta prevrnula prije nego što je sletjela dvadesetak metara dalje… Otada, po riječima njegovih prijatelja, Rivs izbjegava ozbiljnije veze i bilu kakvu priču o zasnivanju porodice.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com