PODGORICA: Radovi u centru grada! Evo šta je danas rađeno! (FOTO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Radovi u centru grada! Evo šta je danas rađeno! (FOTO)

Ekipe Puteva završavaju radove na sanaciji postojeće asfaltne površine u krugu upravne zgrade Glavnog grada Podgorice u dijelu mašinske pripreme i ugradnje asfaltne mase na pripremljenoj podlozi. Po završetku asfalterskih  radova izvodiće se radovi na obilježavanju horizontalne signalizacije.

Po zahtjevu pravnog lica nastavljaju se radovi na sanaciji saobraćajnica u dijelu ručne pripreme oštećenog asfaltnog kolovoza na teritoriji Opštine Danilovgrad, kao i radovi na  ugradnji asfalta na pripremljenoj podlozi.

Ekipa za hitne intervencije izvodi radove na opravci slivničkih rešetki na području grada, oštećenih saobraćajnih znakova i zaštitno ukrasnih stubića

 

U okviru RJ “Proizvodnja” odvija se tekući proces proizvodnje na postrojenjima za proizvodnju agregata i asfaltne mase – fco. baza Cijevna.

Služba za tehničku pripremu, planiranje i razvoj svakodnevno vrši obilazak terena, izradu ponuda, građevinskih knjiga, dnevnika i okončanih situacija.   

1 komentar

  1. I’ve been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this web site. Reading this info So i’m happy to express that I have an incredibly good uncanny feeling I found out just what I needed. I most indisputably will make certain to don’t overlook this web site and provides it a look regularly.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com