PODGORIČANIN POZVAO GRADONAČELNIKA: Poslušajte o čemu su pričali gradonačelnik i naš sugrađanin! (VIDEO) - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN POZVAO GRADONAČELNIKA: Poslušajte o čemu su pričali gradonačelnik i naš sugrađanin! (VIDEO)

Vanja Đurišić koji vodi spor sa Glavnim gradom oko dijela Jerevanske ulice na Zabjelu juče je uspio da uspostavi telefonsku vezu sa prvim čovjekom grada Ivanom Vukovićem.

Podsjećamo, ulicu na Zabjelu porodica Đurišić blokira već duži period, jer tvrde da je ulica napravljena na njihovom imanju. Opština im  nije isplatila novac za eksproprijaciju iako je od gradnje prošlo mnogo godina.

Đurišići su do sada postavljali žicu, blokirali put automobilima, istovarali šljunak…

Parcele zbog kojih porodica Đurišić protestuje su, prema ranijem saopštenju iz Direkcije za imovinu, svojina Glavnog grada, s obzirom na to da je sudski proces, kako navode, rešen u njihovu korist. Prema podacima koji se nalaze na sajtu Uprave za nekretnine, a u vezi sa spornim parcelama, Glavni grad Podgorica je nosilac prava svojine 1/1, dok braća Savo i Vanja Đurišić imaju pravo sukorišćenja u obimu prava 4/8.

Snimak ovog razgovora Đurišića i gradonačelnika Vukovića objavljen je na Fejsbuku.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

"Ne stigoh da snimim od početka, nisam očekivala da će se neko javiti. Ali kako je dotični( tako vole da kažu ovi iz MUPa) zvao Vanju negdje u septembru ostade mu njegov broj *zabjeležen* u telefonu. On Vanjin nije zabjeležio izgleda.Početak koji nisam snimila parafraziram ali to je suština.Vanja – u daljem tekstu VGradonačelnik – u daljem tekstu ONV: Dobro večeON: Dobro večeV: Vanja Đurišić je, iz Jerevanske sa ZabjelaON: Ovdje Gradonačelnik Podgorice, Ivan VukovićV: Gradonačelniče, da li ima ikakvoga smisla nezakonito slati komunalnu inspekciju na moju imovinu i to po mraku?ON: Vi ste protiv mene podnijeli krivičnu prijavu.V: Jesam, zašto biste se Vi uznemiravali ako niste napravili krivično djelo?………….Između ostalog prvi čovjek grada kaže: Desi se da katastar pogriješi, ako nije pogriješio srećno vam bilo" ( nažalost njegov glas se ne čuje ali…) pogledajte priloženi video…I tako proćaskaše maloJa sjutradan dođoh da obiđem prvog čovjeka grada i ostadoh zatečena?"Plava" je krv izgleda u pitanju, ne dotiče se kvaka. Vrata od auta drugi mu otvaraju, izlazi, dolazi ispred vrata iza kojih se nalazi njegovo radno mjesto na koje smo ga MI postavili i debelo ga plaćamo ni za šta, opet neki mučenik trči otvara jer, znate, on ne može da dodirne kvaku…..kada se vratio pri izlasku iz zgrade stade i sačeka da onaj mučenik istrči i da mu otvori ….Neka ga, mi plaćamo, i treba tako!"Danijela Đurišić

Gepostet von Podrska porodici Djurisic am Sonntag, 2. Dezember 2018

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com