DUŠAN (59) SILOVAO DJEVOJČICU U ŠKOLI I JOŠ DVIJE ŽENE, A SAD JE NA SLOBODI! Ovo je čovjek na kog upozorava otac brutalno ubijene Tijane Jurić - Volim Podgoricu

DUŠAN (59) SILOVAO DJEVOJČICU U ŠKOLI I JOŠ DVIJE ŽENE, A SAD JE NA SLOBODI! Ovo je čovjek na kog upozorava otac brutalno ubijene Tijane Jurić

Dušan Murgaški Pikaso (59) iz Novog Sada, višestruko osuđen za silovanja, na slobodi je od 30. novembra 2018. godine, saopštio je Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić. Iza sebe ima tri dokazana silovanja, između ostalog i djevojčice od 14 godina!

Više puta osuđivan za silovanje

On je čak tri puta hapšen zbog silovanja, a poslednji put decembra 2008. godine zbog sumnje da je 22. novembra napastvovao Novosađanku.

Žena ga je prijavila policiji i dala je njegov detaljan opis, pa je za nekoliko dana uhapšen. Mjesec dana prije toga, izašao je sa desetogodišnje robije gdje je bio zbog silovanja četrnaestogodišnje novosadske srednjoškolke, koju je napastvovao u kabini toaleta u školskoj zgradi, pisale su tada Novosti.

Silovao u školi

Prethodno, prva Pikasova žrtva bila je spremačica u jednoj novosadskoj školi, kada je presreo u dvorištu, odvukao je u okolno žbunje i silovao. Istog dana je identifikovan i uhapšen, pisao je tada Blic. Tada je osuđen na zatvorsku kaznu koja mu je istekla u julu 1998. godine.

Svega tri mjeseca kasnije, Murgaški je ponovio silovanje. Polovinom oktobra 1998, tragajući za sledećom žrtvom, ušao u jednu novosadsku školu.

U školskom hodniku naletio je na, tada četrnaestogodišnju učenicu D.S. koju je pod prijetnjom odvukao u školski toalet, gdje ju je silovao.

 

Podsjetimo, Igor Jurić, otac brutalno ubijene Tijane Jurić, objavio je na Tviter nalogu da je Pikaso od 30. novembra na slobodi.

 

kurir.rs

1 komentar

  1. I’d must check with you here. Which isn’t something It’s my job to do! I love to reading an article that may make people think. Also, thank you allowing me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com