,,GENIJE” komentarisao predstojeći meč CRNA GORA – KOSOVO! Evo šta je poručila legenda našeg fudbala! - Volim Podgoricu

,,GENIJE” komentarisao predstojeći meč CRNA GORA – KOSOVO! Evo šta je poručila legenda našeg fudbala!

 Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević prokomentarisao je grupu A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, u kojoj je “Sokolovi” nalaze zajedno sa tzv. Kosovom.

S obzirom na to da su žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dočekali u četvrtom šeširu, fudbalska reprezentacija Crne Gore i nije loše prošla na istom, koji je održan 2. decembra u Dablinu.

Jedna od selekcija protiv koje će odmjeriti snage u grupnoj fazi takmičenja biće i tzv. Kosovo.

– Nama kao Savezu biće jako teško da organizujemo tu utakmicu. S te administrativne strane je grupa dosta zahtevna. Mislim da je naša policija protiv Srbije pokazala da zna da organizuje neki veliki događaj, tako da računam da će i ovu utakmicu protiv Kosova odraditi kako treba. Ona je i teža nego meč sa Srbijom, jer ćemo sada imati tri strane: srpsku, crnogorsku i albansku – rekao je Savićević prokomentarisao i izjavu predsednika FS tzv. Kosova da je njegova ekipa među dvije najbolje u grupi.

– To je njegovo mišljenje. Lično mislim da je malo pretjerana izjava, ali oni su sada u toj euforiji posle pobjeda u okviru Lige nacija. Šta ja znam, to su sve neke predigre. Vjerovatno je htio i da motiviše igrače, ali pitanje je šta će sve biti na terenu. Teren će pokazati sve.

Pored Crne Gore i tzv. Kosova u grupi A nalaze se još i Engleska, Češka i Bugarska.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com