Poraz od Francuske: Bulatović: Nismo postojale na terenu, radile su što su htjele - Volim Podgoricu

Poraz od Francuske: Bulatović: Nismo postojale na terenu, radile su što su htjele

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je od Francuske 25:20, u utakmici trećeg kola B grupe Evropskog prvenstva.

Crnogorske rukometašice upisale su drugi poraz i takmičenje u grupi završile kao trećeplasirane.

Rusija će u drugoj fazi takmičenja prenijeti četiri, Francuska dva, dok će Crna Gora nastavak šampionata početi bez bodova.

Zvanični svjetski šampion poveo je na startu 4:0, prednost je u 11. minutu povisio na šest (7:1), a na poluvremenu osam golova (16:8).

U crnogorskoj selekciji najbolja je bila Jovanka Radičević sa šest, dok je Majda Mehmedović postigla četiri gola.

Crnogorske rukometašice u nastavku šampionata igraće u grupi sa Srbijom, Danskom i Švedskom.

U prvom kolu, u četvrtak, sastaće se sa Švedskom.Rukometašica Crne Gore Katarina Bulatović je poslije poraza od Francuske pokušala da objasni razlog lošeg izdanja u prvom poluvremenu.

U tom periodu igre “lavice” su bile neprepoznatljive, na semaforu je stajalo 16:8 u korist domaćina EP, pa je novi poraz bio neizbježan.

-Teško je sada naći razlog lošeg prvog poluvremena. Ubacili su nas u neku svoju mašinu, radili su što su htjeli, mi nismo postojali na terenu – to je jedino očigledno. U nastavku, bilo je dobrih stvari, ali nismo uspjeli da se vratimo. Mislim da smo već u prvom poluvremenu izgubili meč, konstatovala je Bulatović.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com