Strašna tragedija u Crnoj Gori: Učenica (15) posle drugog časa otišla iz škole i bacila se pod voz - Volim Podgoricu

Strašna tragedija u Crnoj Gori: Učenica (15) posle drugog časa otišla iz škole i bacila se pod voz

Nevjerica i tuga šire se Barom zbog prerano i tragično prekinutog života učenice drugog razreda Gimnazije “Niko Rolović” J.K. (16) koja je u utorak posle drugog časa otišla iz škole i bacila se pod voz nedaleko od željezničke stanice u Baru.

Nadležni su naložili da se uradi obukcija.

Dan nakon tragedije koja se dogodila u utorak, ne zna se šta je bio razlog da mlada djevojka tragično strada na pragu života za koji je kako se saznaje imala planove i bila im veoma posvećena.

– Ne možemo da vjerujemo. Strašna tragedija. Teško mi je i da pričam. Jeste bila povučena, nije se mnogo družila sa ostalim učenicima iz odeljenja, ali sledeće godine je planirala da nastavi školovanje u Americi. Koliko znam bila je tom planu jako posvećena i prošla je dva kruga testiranja. To ju je usrećilo. Trenirala je odbojku i planirala, ako ode u Ameriku, da tamo u nekom klubu nastavi da se bavi ovim sportom – kaže jedna od profesorki Gimnazije.

U utorak kada se dogodila tragedija ništa nije ukazivalo da bi tako nešto moglo da se dogodi, pišu Novosti.rs.

Na malom odmoru, između prvog i drugog časa, J.K. je razgovarala sa drugaricom iz odeljenja oko referata koji su toga dana trebalo da urade iz umjetnosti. Školu je napustila posle velikog odmora, nije rekla da se neće vraćati na naredne časove.

Kako se saznaje , J.K. je u drugom razredu imala lošije ocjene nego u prethodnom. Upravo takvi rezultati i vidljivija povučenost bili su razlog zbog kojeg je nedavno razgovarala sa pedagogom Gimnazije, na predlog predmetnih profesora. Međutim, njeno ponašanje nije ukazivalo da će tragično okončati svoj mladi život.

Kad je u pitanju vršnjačko druženje, bila je bliskija sa djevojkama s kojima je trenirala odbojku, nego sa učenicima iz Gimnazije. Tokom pohađanja osnovne škole J.K. je takođe bila povučeno dijete.

Roditelji J.K. su razvedeni. Ona je živjela sa ocem u Baru, majka u Herceg Novom. Starija sestra studira u Beogradu. Motiv da tragično okonča svoj mladi život još je pod velom tajne. Koje nedaće i problemi su je mučili, teško da će se ikada saznati.

3 komentara

  1. Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other sites? I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my visitors would value your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.

  2. An interesting discussion may be worth comment. I’m sure that you can write read more about this topic, it will not be described as a taboo subject but typically everyone is insufficient to chat on such topics. To another. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com