U Crnoj Gori na djelu ogoljena antisrpska kampanja - Volim Podgoricu

U Crnoj Gori na djelu ogoljena antisrpska kampanja 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je danas da u Crnoj Gori postoji ogoljena antisrpska kampanja i dodao da je to za Srbiju veoma teško jer Beograd želi da izbjegne konflikte.

Vučić je rekao da je užasnut zbog toga što je profesoru prava Dejanu Miroviću zabranjeno da uđe u Crnu Goru, iako se radi o čovjeku koji je porijeklom iz te zemlje.

“Mi ne damo kriminalcima da uđu u Srbiju a vi ne date onima koji drugačije misle. Ne date ljudima iz Crne Gore samo zato što su Srbi. Ja to da pravdam – stvarno nijesam u stanju”, rekao je on.

Komentarišući hapšenje opozicionog lidera Nebojše Medojevića, Vučić je rekao da nema prava da se miješa u unutrašnje stvari Crne Gore.

“Ali, ako pogledate razloge… Da se to desi u Srbiji, nas bi cio svijet osudio i rekao da smo postali prava diktatura”, rekao je Vučić za Televiziju Pink.

BETA

2 komentara

  1. Nice post. I understand some thing much harder on different blogs everyday. It will always be stimulating to study content from other writers and practice a specific thing from their site. I’d would rather apply certain with all the content on my own weblog whether or not you don’t mind. Natually I’ll offer you a link in your web blog. Many thanks sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com