SKANDAL TRESE SRBIJU: Zamjenik gradonačelnika (60) USLIKAN kako ljubi djevojčicu (15)! (FOTO) - Volim Podgoricu

SKANDAL TRESE SRBIJU: Zamjenik gradonačelnika (60) USLIKAN kako ljubi djevojčicu (15)! (FOTO)

Više javno tužilaštvo u Zaječaru dalo je nalog Policijskoj upravi u Boru za prikupljanje dodatnih obavještenja protiv Branka Perića (60), koji je i dalje aktuelni zamjenik gradonačelnika grada Bora.

On se našao u centru skandala i šokirao javnost u Srbiji, jer su na Fejsbuku osvanule fotografije na kojima se on grli i ljubi sa petnaestogodišnjom djevojčicom.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Slike su ubrzo sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, vidio i preuzeo veliki broj pratilaca ove društvene mreže.

Perić je podnio ostavku na mjesto zamjenika gradonačelnika Bora i posle svega je izjavio da je fotografija njegovog poljupca sa djevojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim djevojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način.

“Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile djevojčice, koje su ukrašavale salu. Ušao sam i vidio da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao”, navodno je izjavio Perić.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Međutim, nakon što su fotografije dospjele u javnost, u cio slučaj se umiješala i policija.

– Djevojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa tim funkcionerom – rekao je izvor iz istrage. Kako je djevojčica starija od 14 godina, nema krivičnog djela obljube nad djetetom.

 

(Kurir.rs/Blic, D.K.)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com