Policija zaustavila svadbenu povorku i uhapsila đevera i svata - Volim Podgoricu

Policija zaustavila svadbenu povorku i uhapsila đevera i svata

Đever i stari svat sa svadbe u Danilovgradu N.K. i Đ.J. privedeni su juče zbog omalovažavanja policajaca. Oni su te navode negirali, ali su ipak privedeni u Sud za prekršaje. Incident se dogodio juče, nakon vjenčanja u Opštini u Danilovgradu. Iz policije tvrde da je stari svat pucao iz startnog pištolja, nakon čega mu je prišao policajac. Tada su on i đever N.K. uputili niz uvreda na račun policajaca. Odmah su privedeni i protiv njih je podnesena prekršajna prijava.

N.K. je u izjavi za portal „Vijesti” kazao da nijesu vrijeđali policajce. On je ispričao da je stari svat, kada je nevjesta izašla iz Opštine, pucao iz „plašljivca”.

“Ne živim u Danilovgradu. Došao sam iz Njemačke da budem đever na svadbi, a završio sam u pritvoru samo zato što sam izašao iz automobila i pitao policajca zbog čega je svadbena kolona zaustavljena”, tvrdi N.K.

On je dodao da je svadbena kolona odmah pošto su krenuli zaustavljena i da im je rečeno da ne mogu proći zbog krosa.

“Čekali smo petnaestak minuta, niko nije prolazio. Izašao sam iz vozila i pitao policajca šta je problem. Udario me je, ubacio u službeno vozilo i priveo u stanicu. Nisam nikoga vrijeđao, ako ga nije uvrijedilo moje pitanje. To će se dokazati kada se pregledaju snimci sa kamera jer kamere postoje u centru Danilovgrada”, kazao je N.K.

(Dan)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com