Home / NOVOSTI / Društvo / Acıbadem zdravstvene usluge: Ekosistem koji služi za primjer u pružanju zdravstvenih usluga

Acıbadem zdravstvene usluge: Ekosistem koji služi za primjer u pružanju zdravstvenih usluga

 

Acıbadem zdravstvene usluge

Ekosistem koji služi za primjer u pružanju zdravstvenih usluga

Acıbadem Healthcare Group je, već od osnivanja 1991. godine, brzo porasla u jednu od vodećih institucija u Turskoj u oblasti privatnih zdravstvenih usluga. Rast i razvoj grupacije Acıbadem nastavio se ubrzanim tempom i unutar zemlje i van njenih granica dodavanjem novih bolnica i usluga. Naša prva investicija u zdravstvene usluge van Turske bila je otvaranje bolnice Acıbadem Sistina 2011. u glavnom gradu Makedonije, Skoplju. Investicije u Bugarskoj 2016. godine ubrzale su naš uspješni put. Kada smo kupili grupacije Tokuda Group i City Clinic Group – vodeće kompanije za pružanje zdravstvenih usluga u Bugarskoj – postali smo najveći privatni pružalac zdravstvenih usluga u toj zemlji. Naše investicije u obije grupacije proširile su naš lanac za četiri nove bolnice i pet ambulantnih klinika. Nedavno smo otvorili medicinski centar u Amsterdamu – prijestonici Holandije – koji je počeo da pruža usluge 1. maja 2017. godine.

Sveobuhvatne usluge u centrima izuzetnosti

Sve bolnice u okviru grupacije zadovoljavaju svjetske standarde, a ističu se i centrima izuzetnosti. Jedanaest centara za rak (hirurgija, radioterapija, hemoterapija), 16 centara za srce (kardiologija za djecu i odrasle i kardiohirurgija), 13 centara za vantjelesnu oplodnju (neplodnost – IVF), 11 centara za presađivanje organa (jetra, bubrezi, koštana srž), 9 centara za kičmu, 1 centar za sportsku medicinu akreditovan od strane FIFA i 6 centara za robotsku hirurgiju – koji svi imaju nacionalne i međunarodne akreditacije kao kvalifikovani centri zahvaljujući naprednoj tehnološkoj opremi i stručnjacima koji imaju ozbiljno iskustvo u svojim poljima.

Globalno konkurentne integrisane zdravstvene usluge

Pored bolnica i medicinskih centara, Acıbadem Healthcare Group u ponudi ima integrisan poseban model zdravstvenog sistema koji može da posluži za primjer u cijelom svijetu, poput:

  • Univerzitet Acıbadem
  • Acıbadem – projektno upravljanje
  • APlus
  • Acibadem Mobile
  • Acıbadem Labvital
  • Acıbadem Labcell – ćelijska laboratorija i banka krvi iz pupčanika
  • Acıbadem – patološka laboratorija
  • Acıbadem Labgen
  • Međunarodni centar za pacijentske usluge

Zahvaljujući ovom složenom operativnom procesu i nepokolebljivoj posvećenosti pružanju pristupačnih, sveobuhvatnih i pouzdanih usluga najvišeg kvaliteta, Acıbadem niže uspjehe u pružanju usluga pacijentima, čiji broj raste iz godine u godinu.

Za više informacija:

www.acibadem.me

  

 

Check Also

JOVANA (18) POBIJEDILA RAK, PA DOPLIVALA DO ČASNOG KRSTA! Učenica gimnazije pobJedu posvetila svima koji se bore sa kancerom! OD NJENOG GOVORA SVIMA SU KRENULE SUZE 

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *