FRANCUZIMA SE ODSJEKLE NOGE PRED DOLAZAK NA MARAKANU! OVO JE ZVEZDIN TUNEL STRAVE I UŽASA: Kao da ste u skloništu, a onda ulazite u gladijatorsku arenu! (VIDEO) - Volim Podgoricu

FRANCUZIMA SE ODSJEKLE NOGE PRED DOLAZAK NA MARAKANU! OVO JE ZVEZDIN TUNEL STRAVE I UŽASA: Kao da ste u skloništu, a onda ulazite u gladijatorsku arenu! (VIDEO)

Tunel ispod sjeverne tribine stadiona “Rajko Mitić” postao je mitski.

O simbolu ”Delija” i Marakane pisali su i mnogi prije PSŽ-a,  a sada su na red došli i novinari iz Francuske.

– Morate imati jake živce, i još jače srce kada izlazite iz slačionice i krećete ka terenu – piše Figaro pred utakmicu “svetaca” na “Marakani”.

Vatrena atmosfera i još strašniji tuel čekaju Nejmara i društvo, prije nego što istrče na teren.

– Atmosfera na srpskoj “Marakani” je jedna od najstrašnijih u Evropi. Utakmica počinje u tunelu, prije izlaska dva tima na teren. Potrebno je više od jednog minuta da od svlačionice dođete do terena. Vizuelno, tunel ostavlja utisak kao da ste u skloništu, a ograda na kraju, da ulazite u gladijatorsku arenu. Na kraju – od huka navijača prolaze vas žmarci – opisuje autor teksta na Figaru, kako će se osjećati igrači PSŽ kada budu izazili na teren pred 50.000 “delija”.

 

Ne treba zaboraviti da je tunel skoro ”sređivan i renoviran” i da nije toliko zastrašaujući kao prije nekoliko godina, ali izgleda da još uvijek uteruje strah u kosti svi gostujućim fudbalerima.

 

 

Kurir sport

2 komentara

  1. Have you ever thought about creating an ebook or guest authoring on other sites? I have a blog centered on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would value your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

  2. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this website. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming also. Actually your creative writing skills has encouraged me to get my own site now. Really the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com