Podgoričaninu zbog prijetnji Đukanoviću, Markoviću, Veljoviću, Katniću, osam mjeseci zatvora - Volim Podgoricu

Podgoričaninu zbog prijetnji Đukanoviću, Markoviću, Veljoviću, Katniću, osam mjeseci zatvora

Zbog prijetinji predsjedniku države Milu Đukanoviću, premijeru Dušku Markoviću, direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću, glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću i biznismenu Branu Mićunoviću, Podgoričanin Vlatko Milatović osuđen je na osam mjeseci zatvora.

Milatović se optužnicom teretio za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i ugrožavanje sigurnosti.

Podsjetimo, na pomenutom snimku, Milanović sa fantomkom uz mnogobrojne psovke prijeti da će ubiti pomenute državne funkcionere ukoliko ne puste Ranka Radulovića, Erogena Brajovića i Igora Vukotića. On se na snimku predstavio kao plaćeni ubica, a od Veljovića i Katnića zahtijevao je da oslobode Radulovića i članove njegove kriminalne organizacije. U suprotnom, prijetio je kako će određenim ljudima prigušivač ili snajper “da radi”.

Milatović je uhapšen 28.septembra. Na snimku, u koji je CdM tada imao uvid, a koji se pojavio na društvenim mrežama, muškarac prijeti i vrijeđa državne poslanike. Pominje prigušivač i snajper, a tokom snimka vadi i polni organ.

Izvor: 

3 komentara

  1. I needed to write you a very small remark so as to give many thanks once again for your spectacular things you’ve contributed here. This has been quite seriously generous with people like you to supply without restraint what some people could possibly have supplied for an e-book to generate some money for themselves, even more so considering the fact that you might have done it if you ever desired. The creative ideas additionally worked to provide a fantastic way to be certain that many people have similar dreams just like my very own to learn more with regards to this condition. Certainly there are thousands of more pleasurable sessions in the future for people who check out your site.

  2. I discovered your site web site on google and appearance a couple of your early posts. Continue to keep in the very good operate. I just now extra encourage Feed to my MSN News Reader. Looking for forward to reading a lot more from you finding out at a later time!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com