Veliki broj Crnogoraca Novu godinu čeka u inostranstvu! Ovo su najzanimljivije destinacije našim sugrađanima! - Volim Podgoricu

Veliki broj Crnogoraca Novu godinu čeka u inostranstvu! Ovo su najzanimljivije destinacije našim sugrađanima!

Veliki broj građana Crne Gore će novogodišnje i božićne praznike provesti putujući na različite svjetske destinacije. Najviše su zainteresovani za one najdalje i samim tim najskuplje, pa su aranžmani za Dubai i Kubu već rasprodati.

Nova godina je vrijeme u godini kada naši građani najviše putuju, rekli su nam iz agencije Galileo.

„ To je praznik kada se najviše putuje, tradicionalno je veliko interesovanje, pa je tako i ove godine Mi smo ponudili 16 destinacija i za svih tih destinacija su formirane grupe“, kazao je za Portal Analitika izvršni direktor agencije Galileo, Srđan Kovačević.

Ipak, u drugim agencijama su nam rekli da je interesovanje manje nego lani.

„Prošle godine je bio ogroman odziv, nešto veći nego ove godine, ali i sada je skoro sve rasprodato“, istakla je Danijela Radulović iz agencije Montesol.

Najviše interesovanja ima za daleke destinacije, te su u agenciji Planet Dubai i Kuba već rasprodati.

„Najbolje prolaze daleke destinacije, ali za sve ima interesovanja. Već su rasprodati Kuba, koja košta oko 1800 eura, kao i Dubai. Za druge destinacije ima još pomalo mjesta“, objasnili su nam.

Cijene za putovanja su prilagođene za svačiji džep. Najjeftiniji je Ohrid, između 85 i 100 eura, autobuski aranžmani za Atinu, Budimpeštu, Beč, Milano koštaju između 150 i 200 eura, dok su avionski aranžmani za Napulj, Rim, Maltu između 500 i 600 eura.

Portal Analitika

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com