ZIKS: Medojević sam tražio da ga odvedu u KCCG, prekinuo štrajk glađu prije dva dana - Volim Podgoricu

ZIKS: Medojević sam tražio da ga odvedu u KCCG, prekinuo štrajk glađu prije dva dana

Lider PzP-a, Nebojša Medojević je po sopstvenoj želji od strane zatvorskog ljekara upućen u Klinički centar Crne Gore radi detaljnog pregleda i opservacije u cilju utvrđivanja svih medicinskih parametara koji predstavljaju sliku njegovog zdravstvenog stanja, saopšteno je iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS).

Iz ZIKS-a podsjećaju da je od 30.11., kada je Medojević po rješenju Višeg suda u Podgorici stavljen u zatvor, započeo štrajk glađu, koji je, kako su naveli prekinuo prije dva dana kada je uslijed pogoršanja zdravstvenog stanja, upućen u Klinički centar Crne Gore.

“Po obavljenim medicinskim pregledima i kontrolama, N. M. je otpušten iz Kliničkog centra sa potpuno stabilnim vitalnim parametrima. Istog dana prekinuo je štrajk glađu”, navodi se u saopštenju.

Kako ističu, Medojević je u toku dosadašnjeg boravka u ZIKS-u uredno koristio pravo na šetnju i boravak na otvorenom prostoru, “ostvario pravo na redovnu i vanrednu posjetu, te je koristio propisano terapiju od strane ordinirajućeg ljekara iz Kliničkog centra Crne Gore”.

Dodaju da je stanje lidera PzP-a, zbog štrajka glađu, od trenutka prijema u zatvor kontinuirano praćeno od strane zatvorskih ljekara.

Lider PzP-a Nebojša Medojević ponovo je prebačen iz ZIKS-a u KCCG, koji od dolaska u zatvor, 30. novembra, štrajkuje glađu.

Kako je saopšteno iz Kliničkog centra Medojević je, zbog ranije evidentirane slabosti i malaksalosti, zadržan u KCCG radi daljeg praćenja.

(Standard)

1 komentar

  1. I wanted to draft you this tiny remark to help give many thanks once again considering the beautiful methods you’ve documented on this website. It’s simply wonderfully open-handed with you to deliver unreservedly just what most people might have marketed as an electronic book to earn some dough for their own end, mostly considering the fact that you could have tried it if you considered necessary. These smart ideas also worked as a good way to be certain that other people online have a similar interest really like my personal own to know the truth way more on the subject of this condition. I am certain there are a lot more pleasurable times ahead for folks who start reading your site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com