VREMENSKA PROGNOZA: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana - Volim Podgoricu

VREMENSKA PROGNOZA: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana

Sjutra se očekuje umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, na jugu ponegdje i pljusak sa grmljavinom, a na sjeveru uglavnom u prvom dijelu dana snijeg i susnježica, izuzev visokih planinskih predjela.

Više padavina krajem dana i tokom noći. Vjetar, mjestimično umjeren do jak, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha -5 do 9, najviša dnevna 2 do 15 stepeni.

Podgorica: Pretežno oblačno, povremeno sa kišom, moguć je i pljusak sa grmljavinom. Vjetar uglavnom slab do umjeren, istočnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha oko 4, najviša dnevna do 11 stepeni.

Umjereno do potpuno oblačno iće i prvogdana vikenda, povremeno sa kišom, na jugu ponegdje pljuskovi i grmljavina, a na sjeveru kiša će preći u susnježicu i snijeg. Povremeno se očekuju i intenzivnije padavine. Vjetar slab do umjeren, ponegdje kratkotrajno pojačan, južnih smjerova, krajem dana i tokom noći u skretanju na sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha 1 do 12, najviša dnevna 3 do 15 stepeni.

Podgorica: Pretežno oblačno sa kišom, moguć je i pljusak sa grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha oko 8, najviša dnevna do 12 stepeni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com