Home / PG INFO / Aktuelno / IDEA i partneri doniraju 10.000 eura Dječijoj bolnici u Podgorici!
Podgorica Foto Bosko Puric (1)

IDEA i partneri doniraju 10.000 eura Dječijoj bolnici u Podgorici!

Donoseći prazničnu čaroliju i novogodišnje paketiće, IDEA novogodišnji karavan je, treću godinu za redom, obišao dječiju bolnicu i sva dječija odjeljenja širom Crne Gore. Karavan je posjetio Podgoricu, Bijelo Polje, Berane, Pljevlja, Nikšić, Kotor, Bar i Cetinje, gdje su zaposleni u IDEI, Deda Mraz i maskota Kodi obradovali mališane, trudeći se da im uvesele vrijeme koje provode na liječenju.

“IDEA novogodišnji karavan je tradicionalna volonterska akcija naših zaposlenih. Svi zajedno biramo i pakujemo poklone, zahvalni na prilici da pažnju, osmijeh i ljubav poklonimo onima kojima su sada najpotrebniji – a to su mališani u bolnicama. Već treću godinu za redom, njihove iskrene reakcije su naš najdraži novogodišnji poklon. Srećni smo što su nam se u toj namjeri priključili i naši partneri, sa kojima smo zajedno obezbijedili donaciju za bolničku opremu koja će unaprijediti liječenje djece. U akciji je uključeno više od 100 zaposlenih iz različitih krajeva Crne Gore. Osim što drugima donosimo prazničnu čaroliju, kroz IDEA karavan je i sami doživimo”, saopštila je direktorica marketinga u IDEI Jelena Doderović.

Podgorica Foto Bosko Puric (1)

Posjeti karavana najviše su se obradovali u Institutu za bolesti djece u Podgorici, kojem će IDEA zajedno sa partnerima donirati potrebnu bolničku opremu u vrijednosti od 10 000 eura.

„Kolektiv Instituta za bolesti djece i Klinički centar Crne Gore se zahvaljuju IDEI na već sada tradicionalnoj novogodišnjoj posjeti, zahvaljujući kojoj ćemo dijelom olakšati boravak djece u bolnici uoči praznika. Cijenimo njihovu pažnju, društvenu odgovornost i donaciju, koja će unaprijediti brigu o djeci u Institutu“, rekao je direktor Instituta Saša Radović.

IDEA novogodišnji karavan je tradicionalna aktivnost koju IDEA sprovodi uz institucionalnu podršku Ministarstva zdravlja.

„Raduje činjenica da na putu brige o zdravlju najmlađih institucije imaju podršku društveno odgovornih kompanija, a kada je riječ o IDEA-i, onda govorimo već i o tradicionalnom odnosu ove kompanije prema onima koji imaju posebnu važnost u svakom društvu. Kada udružimo snage možemo biti sigurni da ćemo do cilja stići brže, a zdravlje djece jeste naš cilj i imperativ od kojeg nećemo odustati“, navela je PR Ministarstva zdravlja Jelena Rabrenović.

IDEA kontinuirano realizuje društveno odgovorne aktivnosti, kako bi unaprijedila kvalitet života zajednice u kojoj posluje. Jednu od osnovnih ciljnih grupa čine najmlađi, zbog kojih, osim u zdravstveni sistem, ulaže i u razvoj sporta i životne sredine.

 

Check Also

JOVANA (18) POBIJEDILA RAK, PA DOPLIVALA DO ČASNOG KRSTA! Učenica gimnazije pobJedu posvetila svima koji se bore sa kancerom! OD NJENOG GOVORA SVIMA SU KRENULE SUZE 

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *