UHAPŠEN NIKŠIĆANIN: Pretukao djevojčicu (16) - Volim Podgoricu

UHAPŠEN NIKŠIĆANIN: Pretukao djevojčicu (16)

Nikšićanin M.V. (52) uhapšen je zbog sumnje da je pretukao maloljetnu sugrađanku M.K. (16). Na teret mu je stavljeno krivično djelo teška tjelesna povreda.
Taj Nikšićanin se sumnjiči da je 26. novembra, na pješačkoj stazi u park šumi pod Trebjesom, oborio maloljetnu M.K. na zemlju i nanio joj tjelesne povrede udarajući je stisnutim pesnicama u predjelu lica. M.K. je zadobila teške tjelesne povrede u vidu frakture zigomatične kosti. M.V. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu, koji je donio rješenje o njegovom zadržavanju do privođenja nadležnom sudiji za istragu.

– Inače, dok je policija radila na rasvjetljavanju ovog događaja, u javnosti se pojavila informacija da je maljoljetnu M.K. napao muškarac obučen u odoru časne sestre, što se ispostavilo kao netačno – saopšteno je iz Uprave policije.

Nikšićanin M.R. (54) kažnjen je u Bijelom Polju kada su policajci prilikom redovne kontrole saobraćaja kontrolisali kamion marke „mercedes“ nikšićkih registarskih oznaka, kojim je on upravljao. Tom prilikom je alkotestiran i utvrđeno je da je upravljao vozilom pod djestvom alkohola u količini od 2,52 g/kg. Policija je lišila slobode M.R. zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja i sudu za prekršaje je podnijela zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

(Dan)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com