PODGORIČANKA ODUSEVLJENA: Ovi policajci su sam bukvalno spasili živote! - Volim Podgoricu

PODGORIČANKA ODUSEVLJENA: Ovi policajci su sam bukvalno spasili živote!

Čitateljka portala Volim Podgoricu koja se juče vraćala iz Bosne za Podgoricu sa sestrom i drugom, kaže za naš portal da im je Granična policija Crne Gore u mjestu Šćepan Polje bukvalno spasila živote.

,,Juče sam putovala sa sestrom i drugom nazad iz Bosne za Podgoricu. Granicna policija Crne Gore nam je rekla da je na dionici Šćepan polje – Podgorica zatvoren put zbog snijega,odrona i lavina u kanjonu. Ljubazni policajci sa crnogorske granice su se potrudili da nam obezbijede prenoćište kako ne bi morali da se vraćamo nazad i da bi mogli da nastavimo svoj put odatle gdje smo stali”, navodi naša čitateljka ne  krijući oduševljenje postupkom policije.

Tu nije bio kraj…

,,Naime, jutros nova smjena, primijetila je da nam je guma izdusila, i angažovali su se po tom pitanju. Zamijenili su nam gume i sve sto nije bilo ispravno i ponudili njihovu toplu kancelariju, ručak i kafu dok auto ne bude spremno za nastavak puta.

Nakon toga, kada smo krenuli prema Podgorici dali su nam broj telefona da im se javimo ukoliko nam nešto zatreba i da im javimo da smo bezbjedno stigli.

Crnogorski graničari na Šćepan polju, Popović, Pejović, Kecojevic i svi ostali koji su pomogli (a nažalost im nisam zapamtila prezimena) su prije svega dobri ljudi, a nakon toga službenici policije. Ovom prilikom apelujem na njihove nadređene da im na neki način ukažu zahvalnost, jer su njihovi službenici zaista bili od velike pomoći za gradjane Crne Gore!”, zaključila je naša čitateljka.

2 komentara

  1. I’m impressed, I must say. Genuinely rarely should i encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you may have hit the nail within the head. Your notion is outstanding; the thing is an issue that too little individuals are speaking intelligently about. I will be very happy which i came across this during my try to find some thing in regards to this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com