TRUDIO SAM SE DA OSTANEM PRIBRAN! Željko Joksimović otkrio kako čuva brak i kada je STRAHOVAO zbog JOVANE! - Volim Podgoricu

TRUDIO SAM SE DA OSTANEM PRIBRAN! Željko Joksimović otkrio kako čuva brak i kada je STRAHOVAO zbog JOVANE!

Željko Joksimović je otvorio dušu i ispričao pojedinosti koje javnost o njemu, ali i njegovoj ženi Jovani Joksimović, nije znala.

Imate li neki ritual prije izlaska na scenu?

– Volim da se opustim, to mi je najvažnije, da nema tenzije. Provjeravamo neke detalje, sitnice koje mi padaju na pamet. Popijem vodu i krećem. Kada je Jovana sa mnom, čvrsto je zagrlim, to je poslednja stvar koju uradim prije nego što izađem na scenu.

Kada ste poslednji put primili ljubavnu poruku od obožavateljke?

– Maloprije. Društvene mreže su omogućile da se bliže povežemo sa našim fanovima i da nas upoznaju kroz neku drugu prizmu. Iako imam tim koji se bavi mojim nalozima, ponekad uđem u inboks, naročito posle koncerata, ili pregledam sve storije.. I tu bude poneka ljubavna poruka, ali su sve vrlo pristojne. Sve dok su fanovi fanovi, a ne fanatici, meni je ok.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

U Srbiji se, nažalost, razvede svaki četvrti par. Kako vi čuvate brak?

– Njega je jedna mala riječ, velikog značenja. Njegujemo odnos. Ne podrazumijevamo ništa u njemu. Ne zapostavljamo jedan drugog. Naš prioritet je naša porodica i za nas uvijek imamo vremena.

Malo je poznato da je vas i vašu suprugu još više zbližila situacija od prije godinu dana, kada se Jovana na porođaju našla u životnoj opasnosti.

– To je najteži trenutak koji sam imao u životu. Trudio sam se da ostanem pribran, vjerovao sam timu ljekara. Nekoliko sati bilo je jako kritično. Onda izađe iz bolnice, ja odem na koncert, ona me zove, krenule sve moguće postporođajne komplikacije. Nedjeljama je to trajalo. Jovana je izuzetna žena, jaka i vrlo hrabra i kad je bilo najteže, nikada to nije pokazala. Samo sam molio Bogu da ona bude dobro, jer nista drugo nema smisla.

kurir.rs

 

1 komentar

  1. Currently it seems like BlogEngine is the preferred blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com