NA TERENU JE SVE PRŠTALO, DJELOVALO JE DA SU NAJVEĆI NEPRIJATELJI… A onda su Bogdan i Luka uradili nešto što je oduševilo CIO REGION! (VIDEO) - Volim Podgoricu

NA TERENU JE SVE PRŠTALO, DJELOVALO JE DA SU NAJVEĆI NEPRIJATELJI… A onda su Bogdan i Luka uradili nešto što je oduševilo CIO REGION! (VIDEO)

Ljubitelji NBA iz Evrope noćas su posebno uživali u sjajnom direktnom okršaju bivših evroligaških asova Bogdana Bogdanovića i Luke Dončića.

Ne tako davno ovi sjajni mladi košarkaši nadmudrivali su se braneći boje Srbije i Slovenije, Fenerbahčea i Real Madrida, a sada su ponovo odmerili snage i u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

 

FOTO: AP

Prštalo je na terenu, Luka je bio sjajan, nezaustavljiv… Postigao je čak 28 poena na meču, ali to nije bilo dovoljno da zabeleži pobedu protiv Bogdana i družine.

https://twitter.com/NBAGunlukleri/status/1074504848324943872

Mladi Slovenac je na ovoj utakmici bio efikasniji od srpskog reprezentativca (Bogdan je meč završio sa 15 poena), ali Bogdanović je bio odličan u ključnim momentima i značajno je doprinio pobjedi svog tima.

Na terenu su nadmudrivali jedan drugog, bilo je čvrstih duela, faulova…Međutim, nakon meča su se pozdravili kao braća. Pao je zagrljaj i razmena dresova.

 

Kurir sport

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com