Djevojčica (12) je izabranika (16) našla preko Fejsbuka, a već je u četvrtom mjesecu trudnoće - Volim Podgoricu

Djevojčica (12) je izabranika (16) našla preko Fejsbuka, a već je u četvrtom mjesecu trudnoće

Devojčica (12), koja je u vezi sa dječakom (16) ostala u drugom stanju i sada je u četvrtom mjesecu trudnoće odrasla je u hraniteljskoj porodici, gdje je smještena nakon rođenja u jednom mjestu u opštini Trstenik. Sa ocem svog djeteta se upoznala preko društvenih mreža.

– Dječak je posle dogovora preko društvenih mreža i preko mobilnog telefona, odlazio nekoliko puta u mjesto gdje je djevojčica živjela. Upoznali su se i počela je njihova dječija zaljubljenost. Djevojčica je u maju pobjegla iz hraniteljske porodice i počela da živi sa dječakom u Knjaževcu – saznaje se iz dobro obaviještenih izvora.

U DRUGOJ HRANITELJSKOJ PORODICI

Sve vrijeme, kako se nezvanično saznaje, nadležni su tragali za djevojčicom.

– Ona je za sada u dobrom stanju. Smještena je u drugu hraniteljsku porodicu. Dječak živi u Knjaževcu.

Kada se saznalo za njihovu vanbračnu vezu, policija je zajedno sa radnicima Centra za socijalni rad otišla u kuću ovo dvoje maloljetnika. Sve se odigravalo kao u najtužnijem ljubavnom filmu.

DIJETE ĆE KRUNISATI NJIHOVU LJUBAV

– Ona je počela da plače i pobjegla dječaku u zagrljaj. On je nije ispuštao, uprkos našem ubeđivanju. Počeo je i on da plače. Govorili su kako se vole, kako ne žele da se rastanu, kako će dijete krunisati njihovu ljubav. Jedva smo ih ubjedili da moraju da krenu, on sa policijom, ona sa radnicima Centra – kaže  izvor.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com