PODGORIČANIN PRAVI NEZABORAVNU SVADBU: Pjevaće velika svjetska zvijezda! SPREMA SE SPEKTAKL! - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN PRAVI NEZABORAVNU SVADBU: Pjevaće velika svjetska zvijezda! SPREMA SE SPEKTAKL!

Pjevač Nenad Knežević Knez sljedeće godine će pred oltar odvesti svoju dugogodišnju izabranicu Tatjanu.

Pripreme za svadabu su uveliko u toku, a Knez je odlučio da vjenčanje, koje je prvobitno bilo planirano za ovu godinu, pomjeri za sljedeću kako bi svi njemu dragi ljudi mogli da prisustvuju.

FOTO: Story

– Vjenčanje će biti sredinom sledeće godine, uzbuđen sam veoma i radimo na tome da sve bude fenomenalno. Odloženo je zbog obaveza nekih nama dragih ljudi, želimo da svi budu prisutni tog dana i da ga obiljeleže s nama – rekao je Knez za portal Espreso.rs i najavio pravi spektakl za taj dan.

– U današnje vrijeme je izuzetno teško iznenaditi ljude bilo čime, nestalo je spektakla. Ali radimo intenzivno na tome da bude nešto dosad neviđeno kod nas, u pitanju je jedna svjetska faca – rekao je on.

Kako piše “Kurir”, riječ je o slavnom pjevaču Džon Bon Džoviju, koga Knez lično poznaje. Još fotografija Kneza i njegove buduće supruge Tatjane pogledajte u galeriji.

Da li će Bon Jovi zaista zapjevati na svadbi ovog Podgoričanina, ostaje da se vidi.

Volim Podgoricu

 

1 komentar

  1. Appreciate your sharing the right go over this important, I believe eagerly concerning it along with true love mastering much more this important market. If it turns out likelihood, whilst you realise competencies, will you mind updating ones blog page together with much more details? This is very useful for me and my peers.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com