Šako pred Slobom rekao da želi da dobije Kijin seksi snimak, a Radanovićeva reakcija je pobjedila! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Šako pred Slobom rekao da želi da dobije Kijin seksi snimak, a Radanovićeva reakcija je pobjedila! (VIDEO)

Šako Polumenta gostovao je u emisiji “Amdži šou” gdje je priznao da bi volio da snimak intimnog sadržaja dobije od Kije Kockar, i sto sve dok je pored njega sjedio njen bivši muž Sloba Radanović!

Naime, Polumenta je birao između atraktivnih pjevačica – Milice Pavlović, Katarine Grujić, Rade Manojlović i Kije, pošto se pitanje odnosilo na to od koje od njih 4 bi volio da dobije seksi snimak.

– Šako, stiže ti privatan snimak na telefon. Ti bi volio da to bude od:

A. Kije Kockar             B. Milice Pavlović

C. Katarine Grujić      D. Rade Manojlović

– A. otpada odmah! – rekao je Sloba računajući na to da će Šako zaista da izuzme Kiju sa liste.

Slobi uopšte nije bilo prijatno kada je Šako rekao da bi želeo da dobije Kijin seksi snimak, Printskrin: Youtube/AmiG Show

– Pa znaš kako… Imali su trenuci gdje je Kija imala dobre poene kod mene, a imali su nekad trenuci gdje je imala loše poene. Onda bih nju izabrao – odgovorio je Šako.

Radanović ga je pogledao, kiselo se nasmijao, a onda je uslijedio još veći šok! Naime, Ognjen Amidžić objasnio je Šaku da je riječ o intimnom, seksi snimku na kojem bi Kija vjerovatno bila vrlo obnažena, ali Polumenta je ostao pri svom odgovoru.

Kako je Sloba promenio sve boje pogledajte na snimku ispod:

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com