CECA SE OGLASILA POVODOM SUKOBA SA DRAGANOM MIRKOVIĆ! Evo šta je rekla o njihovom posljednjem susretu - Volim Podgoricu

CECA SE  OGLASILA POVODOM SUKOBA SA DRAGANOM MIRKOVIĆ!  Evo šta je rekla o njihovom posljednjem susretu

Svetlana Ceca Ražnatović danas će u krugu porodice i prijatelja obeležiti porodičnu slavu, Svetog Nikolu, a kako kaže – rado će i zapjevati svojim gostima.

S druge strane, još uvijek pod utiskom susreta sa Draganom Mirković koji je potresao etsradu, odlučila je da se po prvi put oglasi i iznese sve što joj je na duši.

“Vi ste imali priliku da čujete snimak. Ja slabije čujem, bila sam u prolazu, vraćala sam se sa snimanja. Dragana je sjedjela poired moje garderobe, ja sam tuda morala da prođem. Iskreno, kada vas neko godinama komentariše u lošem kontekstu, direktno i na jako ružan, perfidan način, komentariše moju porodicu, mene, karijeru – ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, vidjeli ste kojim tonom i tim joj je tonom bilo uzvraćeno. Bez ikakve loše namjere, ja nisam takva osoba”, rekla je pevačica.

“Drugo, godinama se spočitava – niko ne može nikome da pokloni karijeru niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše, kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci. Ja nikada nikome nisam rekla rižnu reč niti imam potrebu za tim. Od srca želim da snimi hit i da nađe mir u 2019 godini”, dodala je Ceca.

Kurir.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com