NEODOLJIVO: Odraslima POPUST, djeci BESPLATNO, i to na OMILJENOJ ZIMSKOJ DESTINACIJI - Volim Podgoricu

NEODOLJIVO: Odraslima POPUST, djeci BESPLATNO, i to na OMILJENOJ ZIMSKOJ DESTINACIJI

I ove godine sjajna vijest za sve ljubitelje pravog planinskog odmora!  Najposjećenija planina u Srbiji, i omiljena destinacija crnogorskih ljubitelja skijanja,  Zlatibor, i ove zime nudi brojne zanimljive sadržaje, nezaobilazno skijanje, sankanje, klizanje, ali i bogat kulturni i muzički program.

Ukoliko ste strastveni skijaši, onda već znate za zlatiborski Ski centar Tornik na nadmorskoj visini od 1.500 metara sa plavom, crvenom i crnom stazom. Ski centar je opremljen šestosednom žičarom i ima dva ski lifta, dok su četiri staze pokrivene sistemom za vještačko osnježavanje, pa zimska avantura neće zavisiti od vremenskih prilika.

Za odmor nakon intenzivnog zimskog dana na Zlatiboru postoji obilje kafića, poslastičarnica i restorana, gdje se možete okrijepiti uz toplu čokoladu, kuvano vino ili čaj.

I najbolje, i ove zime akcijski paketi u najšarmantnijem zlatiborskom hotelu!

U samom centru Zlatibora, nedaleko od svih turističkih atrakcija, hotel Zlatibor Mona, svojim sadržajima upotpunjuje boravak na ovoj predivnoj planini. Opuštanje u bazenima, toplim hidromosažnim kadama i saunama u okviru wellness centra Inspirium pravi je način da se osvježite i napunite baterije.

Ove zime, u Moni su, uz promo paket Zimska čarolija obezbijedili besplatnu školica skijanja za djecu, sa profesionalnim instruktorima, koja se organizuje u Avantura parku nedaleko od hotela.

Djeca do 7 godina, u pratnji roditelja, imaju gratis boravak.  I to nije sve. 

Za najmlađe je obezbijeđen i besplatni animacijski program i kreativne radionice sa animatorima u modernizovanoj i renoviranoj igraonici Monici.

Roditelji će takođe biti u prilici da sebi obezbijede časove skijanja po vrlo pristupačnim cijenama. 

Iz hotela preporučuju i nacionalni restoran i vinski bar Perun koji je ušuškan u najmirnijem delu objekta i predstavlja idealno mjesto za prave hedoniste.

Svi koji žele da osjete pravu zimsku čaroliju na Zlatiboru mogu da iskoriste popust od 10% u hotelu Zlatibor Mona za boravak u periodu od 17.- 27.januara. Aranžman 5 dana/4 noći dostupan je po cijeni već od 186 EUR po osobi, dok je za mališane uzrasta do 7 godina obezbijeđen gratis boravak!

Uvjerite se zašto je Zlatibor jedna od najljepših planina za uživanje u zimskim čarolijama!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com