Večeras nas očekuje POSLEDNJI I NAJJAČI PUN MJESEC, i ova 3 znaka doživljavaju PREOKRETE: Posebno se pazite 23. i 24. decembra, BIĆE VRLO OPASNO - Volim Podgoricu

Večeras nas očekuje POSLEDNJI I NAJJAČI PUN MJESEC, i ova 3 znaka doživljavaju PREOKRETE: Posebno se pazite 23. i 24. decembra, BIĆE VRLO OPASNO

Poslednji i najjači pun Mjesec u ovoj godini će donijeti velike bure, naročito na emotivnom planu.Svaki znak će u narednom periodu osjetiti udar ovog punog Mjeseca, ali najviše će se odraziti na Ovnove, Jarčeve i Rakove. Evo i kako.

OVAN

Ovnovima će situacija na porodičnom planu biti vrlo burna. Ako ste u tuđini, moguće je da će te imati jak nalet nostalgije, a možda se i vratiti u svoju zemlju. Međutim, i Ovnovima koji žive u svojoj zemlji sprema se žal za prošlim vremenima pa će donositi nagle i iznenadne odluke.

RAK

Uvijek emotivni Rakovi posebno će teško podnijeti ovaj period. Na mahove će biti sentimentalni, na mahove nervozni i ljuti. U takvom raspoloženju ne ulazite u rasprave, već se okružite najdražim osobama. Posebno se pazite svađa i prepirki u periodu od 22. do 24. decembra, mogu da imaju žestoke posljedice.

JARAC

Jarčevima ovih dana sve ide kao podmazano, posebno na polju posla i ljubavi, pa iskoristite ovaj period da pozavršavate sve što niste stigli, kako biste u novu godinu ušli rasterećeni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com