Članovi škaljarskog klana napuštaju Crnu Goru nakon likvidacije Vladimira Roganovića u Beču - Volim Podgoricu

Članovi škaljarskog klana napuštaju Crnu Goru nakon likvidacije Vladimira Roganovića u Beču

Nekoliko osoba koje su, prema informacijama crnogorskih bezbjednosnih službi, bliske škaljarskom klanu, napustile su Crnu Goru samo dva dana prije ubistva Novljanina Vladimira Roganovića, koji je u petak likvidiran u centru Beča, a njegov prijatelj Stefan Vilotijević iz Novog Sada teško ranjen, piše Pobjeda.

Tu informaciju crnogorske službe dostavile su kolegama iz Beča, koji intenzivno rade na rasvetljavanju ovog zločina, a u čemu im pomažu i službe iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Prema saznanjima ovog lista iz izvora bliskih istrazi, nakon zločina koji je izazvao burnu medijsku pažnju, crnogorske službe su, po dogovoru sa austrijskim kolegama, provjeravale kretanje određenih osoba za koje sumnjaju da su neprijateljski nastrojene prema Roganoviću i klanu kojem je pripadao kavačanima.

Roganović je ubijen u centru Beča Foto: Tanjug/AP

Utvrdili su da su bezbjednosno interesantna lica bliska škaljarcima iz Herceg Novog i Kotora u vrijeme zločina bila u zemljama Evropske unije.

Sva znanja o njihovom kretanju dostavili su kolegama iz Beča, koji su kontrolisali više osoba iz Crne Gore koje borave u toj zemlji.

Izvori iz bezbjednosnih službi, koji su u svakodnevnoj komunikaciji sa austrijskom policijom, tvrde da već imaju određena saznanja koja ukazuju da se radi o organizovanom ubistvu u kojem je učestvovalo više osoba.

(Rtcg)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com