Podgoričanke počele pripreme za nastavak Lige šampiona - Volim Podgoricu

Podgoričanke počele pripreme za nastavak Lige šampiona

Rukometašice Budućnosti kompletirale su redove juče i nastavile pripreme za nastavak takmičenja u Ligi šampiona. Dragan Adžić je na jučerašnjem treningu mogao da računa i na igračice koje su imale obaveza u reprezentacijama na Evropskom prvenstvu.

“Nemamo problema sa povredama, samo je Milena Raičević u Holandiji odradila nastavak oporavka od povrede ramena. Imamo dovoljno vremena i sigurno da ćemo doći na nivo iz prve runde. A, u glavnoj će nam trebati i viši kako bi se plasirali u četvrtfinale”, rekao je Adžić.

Glavna runda elitnog takmičenja počinje posljednjeg vikenda u januaru, a 27. “plave” dočekuju Kopenhagen. U okviru ovih priprema očekuju ih dva turnira Regionalne lige. Za 3. i 4. januar zakazani su mečevi protiv Jagodine i Rudara u Jagodini, a od 11. do 13. protiv Krima i Rudara u Ljubljani.

“Ove nedjelje ćemo raditi malo jače. Od 3. smo u Jagodini, a onda ćemo u Ljubljani odraditi pet, šest zajedničkih treninga. Nakon toga, imaćemo 14 dana do Kopenhagena, dovoljno da sve dođe na svoje. Moramo ispraviti neke stvari koje moraju biti bolje. Vjerujem da ćemo napraviti korak dalje u odnosu na grupnu fazu i da će to biti dovoljno za dobar rezultat”, poentirao je trofejni stručnjak.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com